Esküvői DJ Gyirmót

Esküvői DJ Gyirmót 01
Esküvői DJ Gyirmót 02
Esküvői DJ Gyirmót 03
Esküvői DJ Gyirmót 04
Esküvői DJ Gyirmót 05
Esküvői DJ Gyirmót 06
Esküvői DJ Gyirmót 07
Esküvői DJ Gyirmót 08
Esküvői DJ Gyirmót 09
Esküvői DJ Gyirmót 10
Esküvői DJ Gyirmót 11
Esküvői DJ Gyirmót 12
Esküvői DJ Gyirmót 13
Esküvői DJ Gyirmót 14
Esküvői DJ Gyirmót 15
Esküvői DJ Gyirmót 16
Esküvői DJ Gyirmót 17
Esküvői DJ Gyirmót 18
Esküvői DJ Gyirmót 19
Esküvői DJ Gyirmót 20
Esküvői DJ Gyirmót 21
Esküvői DJ Gyirmót 22
Esküvői DJ Gyirmót 23
Esküvői DJ Gyirmót 24
Esküvői DJ Gyirmót 25
Esküvői DJ Gyirmót 26
Esküvői DJ Gyirmót 27
Esküvői DJ Gyirmót 28
Esküvői DJ Gyirmót 29
Esküvői DJ Gyirmót 30
Esküvői DJ Gyirmót 31
Esküvői DJ Gyirmót 32
Esküvői DJ Gyirmót 33
Esküvői DJ Gyirmót 34
Esküvői DJ Gyirmót 35
Esküvői DJ Gyirmót 36
Esküvői DJ Gyirmót 37
Esküvői DJ Gyirmót 38
Esküvői DJ Gyirmót 39
Esküvői DJ Gyirmót 40
Esküvői DJ Gyirmót 41

Esküvői DJ Gyirmót

Esküvői DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, party videó, esküvői játékok, Gyirmót, Achilles park

Esküvői DJ és Ceremóniamester

A Győr melletti Gyirmóton az Achilles parkban már többször jártunk, mint esküvői DJ és ceremóniamester. Jól ismerjük már a személyzetet az éttermet, és szinte már teljesen otthonosan mozgunk náluk. Tudjuk mit hova, hogyan tehetünk, így az installálás is jóval gyorsabban megy. Ildikó és Dávid is ezt a csodás helyet választotta Nagy Napjuk helyszínéül. Nagyon megörültünk, hogy ránk esett a választásuk. Több szolgáltatásunkkal is éltek. Kértek party fotókat, party videót, robotlámpáinkat és hangulatvilágításunkat is. Mindezek által már kora reggel útra keltünk, hogy legyen időnk mindenre, és, hogy tudjak kreatív felvételeket is készíteni a helyről.

Délután megérkezett a násznép a helyszínre, akik messzebbről érkeztek azok az étterem melletti kis bungalókba pakolták ki holmijukat és csatlakoztak a többi vendéghez. A polgári szertartás a teraszon zajlott, melyet több szögből is rögzítettünk majdani party filmjükhöz. A szertartás végén pezsgőzés és a gratulációk kövezkeztek. Mindezek után jöttek a csoportképek, majd a csokordobás és a tányértörés. Mikor már mindenki megszomjazott a nagy melegben, beinvitáltam a vendégsereget az étterembe. Itt egy kis keresgélés után mindenki megtalálta a helyét.

A showbevonulást követően köszöntöttem és gratuláltam én is a friss házasoknak. Majd látva, hogy mennyire éhesek a vendégek, nem húzva az időt, jó étvágyat kívántam vacsorájukhoz. A levest követően a jól bevált házaspárbaj elnevezésű játékot játszottuk. A pár nagyokat nevetett a feltett kérdéseken természetesen a násznéppel egyetemben. Ezután elfogyasztották a második főételt is és kezdődhetett a nyitótánc. Egy vicces koreográfiát adtak elő, mely party videójukban is szerepel.

Esküvői DJ Gyirmót

Nyitótáncuk után elindult a party, csatlakoztak hozzájuk a meghívott vendégek. Ebben az étteremben viszonylag nagy a tánctér, de még a sarkait is kihasználták, mivel annyian táncoltak. Esküvői DJ Gyirmót szolgáltatóként is öröm volt nézni, zenélni nekik, öröm volt party filmet forgatni és party fotósunknak fotózni is.