Az esküvői referencia galéria segítségével láthattok bennünket munka közben és a kiegészítő szolgáltatásainkkal kapcsolatban is átfogó képet kaphattok.
A képekre kattintva bepillantást nyerhettek munkáinkba.

Esküvői DJ galéria

Esküvői DJ

Tapasztalt esküvői DJ és ceremóniamesterként a különleges játékok levezénylését és a programok felkonferálását is vállalom. Nagyértékű, rendkívül látványos fény- és kíváló minőségű hangtechnikával rendelkezünk.


Ceremóniamester galéria

Ceremóniamester

Amennyiben a nagy napra nem szeretnétek vőfélyt hívni, úgy Ceremóniamesterként vállalom az ilyenkor szokásos események, programok felkonferálását és természetesen a különféle játékok levezénylését is.


Hangulatvilágítás galéria

LED-es hangulatvilágítás, falvilágítás

Tedd hangulatossá a 16.000 színárnyalat segítségével a nagy nap helyszínét. Mennyezetet, falakat, asztalokat diszíthetsz a hangulatvilágítás segítségével és akár menetközben is megváltoztathatod az est hangulatát az éppen odaillő színekkel!


Fénytechnika galéria

Fénytechnika esküvőre

Esküvőre robotlámpák, diszkófények, lézer. Rendkívül látványos, intelligens fényekkel szinesíthetjük a táncteret és környékét.Jó kiegészítés mellé a hangulatvilágítás, mellyel pedig az oldalfalakat és drapériákat színezhetjük át bármilyen színre!


Esküvői Cinematográfus galéria

Esküvői Cinematográfus

A Cinematográfia egy merőben új filmalkotási műfaj, mely szakít a hagyományos esküvői videózás szokásaival.  Filmjeink megrendeléstől függően általában 5-18perc hosszúságban készülnek és különleges látványvilág jellemzi munkáinkat.


Kreatív esküvői fotós

Kreatív esküvői fotós

Kreatív esküvői fotósként végigkisérünk benneteket az egész nap során és a kreatív fotók mellett megpróbálunk olyan pillanatokat is rögzíteni, amivel visszaadhatjuk a Nagy nap különleges hangulatát, érzelmeit.


Party fotós galéria

Esküvői party fotós

Szemben az esküvői fotóssal,nem az esküvői albumba kerülő képeket készíti el. Az esküvői party fotós, mint az nevében is benne van a partyn vesz részt. Az esküvői party fotós feladata a buli legemlékezetesebb, legviccesebb pillanatainak megörökítése.


Party DJ galéria

Party DJ Céges és privát rendezvényre

Zenei stílusom sokszínű, mindig a közönség igényeinek megfelelően játszom: funky, hip-hop, RNB, pop, rock, Retro, mai modern táczene, és az adott korosztálynak valamint közönségnek megfelelően változatos és sokszínű zenei összeállítással fokozom a hangulatot.


Esküvői referenciáink képekben

karaoke galéria

Esküvői karaoke

Remek szórakozás, fontos viszont a jó időzítés, nem ajánlatos már vacsora előtt letámadni a kedves vendégeket, de a vacsora múltával és a poharak ürülésével, garantáltan mindenkinek megjön a kedve tehetsége megcsillogtatásához.