Esküvői DJ árak

Az online marketingnek köszönhetően mára számtalan zenei szolgáltatóval ismerkedhetünk meg a világhálón. A választék óriási, legalábbis mennyiségi szempontból! Amennyiben a szolgáltatás minősége a fontos számotokra, már nem lesz könnyű dolgotok! Hívhatunk a zenei rész lebonyolításához egy-két fős, vagy nagy létszámú zenekart, de megbízhatunk Esküvői DJ szolgáltatót is! A kiválasztásnál azonban érdemes odafigyelni néhány fontos dologra, legyen szó zenekarról vagy esküvő DJ szolgáltatóról.

Esküvői DJ árak

Az Esküvői DJ szolgáltatók árai nagy eltéréseket mutatnak! Az ár nagyban függ a szolgáltató tehetségétől, a tapasztalatától, műsorvezetői képességétől, a szolgáltatás színvonalától, a szükséges felszerelés minőségétől, a zenei tudásától vagy a keverés képességétől! De nagyon fontos a DJ/MC személyisége is!
Az árak a DJ szolgáltatási körben 60.000Ft és 300.000Ft között mozognak! Ceremóniamester esetén 100.000Ft és 300.000Ft között!

A legalacsonyabb ár azonban nem mindig a legjobb választás, különösen, ha egy esküvőről van szó!

Az árak kapcsán úgy tűnhet, hogy a DJ csupán néhány órás szolgáltatásért kéri el díját, de ez nem igaz! Összességében elmondható, hogy a DJ a kora délutáni érkezésétől a party végéig (ami a legtöbb esetben hajnali 4-5 óráig tart) jelen van, többnyire technikailag is a legmagasabb szolgáltatói értéket biztosítja (több millió forintnyi felszerelés) és az est legemlékezetesebb pillanataiért is felelős!

Független helyről származó, hiteles elmérések bizonyítják, hogy az esküvőt követő hónapok múltán a vendégek 81%-a az est hangulatára emlékezik csupán, így legyetek körültekintőek a megfelelő és színvonalas szolgáltató kiválasztásánál!

Egy minőségi Esküvői DJ szolgáltató technikája a teljesítménytől függetlenül 5-10millió forint értékű! Könnyű tehát kiszámolni, hogy a weben is hirdetett 30.000Ft-os DJ-nek hány éjszakát kell zenélnie ahhoz, hogy legalább a technika ára visszajöjjön (min. 4-8 év, feltéve ha minden héten dolgozik is vele, de csak hogy tudjátok, nincs olyan DJ jelenleg Magyarországon, aki minden hétvégén esküvőzne), és akkor hol van még a megélhetéséhez, a fejlesztéshez szükséges eredmény!

De beszélhetnénk még a 24 órás műszakról is, hiszen ahhoz, hogy a rendezvény helyszínére időben megérkezzünk, már reggel kilenckor össze kell készítenünk mindent, ami szükséges, aztán be kell pakolni az autóba, majd elindulni a helyszínre. Ezt követően a kipakolt technikánkat installáljuk, a buli pedig eltart reggelig, azután összepakolás, hazafuvarozás, kipakolás az autóból és máris ott tartunk időben, mint 24 órával korábban! Mindezt 2-3 ember segítségével, akik természetesen szintén nem ingyen áldozzák fel hétvégéjüket!

Ha többet szeretnétek megtudni arról, mit kaptok pénzetekért, és hogy miért kerül annyiba, akkor kattintsatok ide: Mennyibe kerül egy esküvői DJ

Több, mint 23 éves szakmai múlttal és többezer céges és privát rendezvénnyel a hátam mögött biztosíthatlak benneteket a fergeteges hangulatról, melyben Hangulatmesterként, műsorvezetőként is aktívan közreműködök! A tényezők, amik befolyásolhatják a szolgáltatás díját: esküvő időpontja, távolság, résztvevők létszáma, választott egyéb szolgáltatásaink. Ha elsősorban az ár alapján szeretnétek választani, akkor talán nem mi vagyunk a megfelelő Esküvői DJ team a számotokra!

Mi a legmagasabb színvonalat ajánljuk ügyfeleink részére, nem pedig a legalacsonyabb árat!

Bár, nem mi vagyunk a legolcsóbbak, szolgáltatásainkat kiváló ár/érték aránnyal biztosítjuk létszámtól függetlenül! Lehet, hogy vendégeitek és Ti már rég nem fogtok emlékezni a finom ételek ízére, a dekoráció jellegére, de arra még évek múltán is jó kedvvel emlékeztek majd vissza, milyen is volt a hangulat! Ha figyelembe vesszük azt is, hogy mekkora egy esküvő teljes költségvetése, ennek csak egy igen elenyésző része esik mégis a szórakoztatásra, ezért fontoljátok meg alaposan, kit is fogtok majd választani! Egy közvélemény-kutatás szerint az esküvő után nemsokkal, a vendégek 81%-a az est hangulatára emlékezik csupán!

Nem számít, hol tartjátok az esküvőt. Legyen a helyszín egy szálloda báltermében, egy történelmi kastélyban, egy étteremben, vendéglőben, vagy egy privát birtokon esetleg egy falusi MŰV házban, beltéren, szabadtéren esetleg mindkettő, az sem számít ha a ceremónia elegáns vagy hagyományos, szokásoktól eltérő is, nem gond, fel vagyunk készülve minden eshetőségre!

Néhány gondolat az esküvői DJ árakról és a szolgáltatások színvonaláról:

“Messziről jött ember azt mond, amit akar” tartja a mondás is, függetlenül attól, mit ígér a kiszemelt szolgáltató az impozáns weboldalán, vizsgáljuk meg alaposan, mit kaphatunk pénzünkért!

Az ígéreteken túl kérjünk be minél több referenciaanyagot, zenekar esetén demófelvételt, DJ esetében lehetőleg szórakoztató videókat vagy pedig sok-sok képet! Ha van rá lehetőség, beszéljetek meg személyes találkozót, hogy közelebbről is megismerhessétek a szolgáltatót. Ezek alapján már jobb eséllyel választhatjátok ki a megfelelő, megbízható partnert! Esküvői DJ esetén figyeljetek arra is, hogy a megbeszéléskor a DJ saját magát, vagy pedig maga helyett valamelyik “hozzáértő” barátját, kollégáját ajánlja-e! Ebben az esetben vele is fel kell vennetek a kapcsolatot, és tőle is kérjétek be az összes referenciát! Nézzétek meg a képeket, videókat, valóban ők vannak-e rajta!
A hozzáértést, a profizmust egész biztosan tükrözni fogja az elkészített referencia mennyisége, de a minősége is!

Ne dőljetek be az olcsó, egyszemélyes Esküvői DJ és Ceremóniamester szlogennek! Tapasztalt műsorvezetőként állíthatom, hogy egyvalaki, egy személyben nem képes két, teljes embert igénylő feladatot felelősségteljesen ellátni! Két külön szakmáról beszélünk és sajnos, a mai DJ-k többsége még a saját szerepkörének sem tud maximálisan megfelelni, nemhogy ceremóniamesterként szónokoljon! Mivel életetek egyik legfontosabb pillanatáról van szó, ezért legyetek körültekintőek a kiválasztásnál és a minőségi referencián túl figyeljetek az olyan apró részletekre is, mint a DJ megjelenése, kisugárzása, beszédkészsége!

ESKÜVŐI DJ SZOLGÁLTATÁS ALAPELVEI:

 • Az esküvői DJ pontos, tartja a megbeszélt határidőket, de ezt fordítva is elvárja!
 • Minden esetben időben konzultál a párral a zenékkel, programokkal kapcsolatosan, de ezt fordítva is elvárja!
 • A rendezvény napján időben érkezik
 • Minőségi, megbízható technikát vonultat fel a kezdés időpontja előtt legalább egy órával
 • Tartalék technikát biztosít arra az esetre, ha valami elromlana
 • Az esküvői DJ mindig vidám
 • Az esküvői DJ és technikájának megjelenése elegáns és izléses
 • Nem fogyaszt alkoholt és nem is dohányzik
 • Nem tart szüneteket
 • Lehetőség szerint kerüli a tiltólistás dalokat
 • Lehetőség szerint teljesíti a vendégek által kért dalokat
 • Mindig figyelmes, lelkes és ösztönző a viselkedése
 • Pozitív és 100%-ig elhivatott
 • Együttműködő koordinátor a zökkenőmentes események érdekében
 • Képesnek kell lennie arra, hogy ötletekkel, javaslatokkal szolgáljon, ha valami különleges vagy váratlan dolog történik
 • Tudja, hogy a mikrofon melyik végébe kell beszélni!

Rendelhetsz sütiket, de mégis ott vannak az esküvői torták, vehetsz ruhát bárhol, mégis esküvői ruhákba öltözködtök a nagy napon, de ugyanígy vannak klub DJ-k és vannak esküvőkre szakosodott DJ szolgáltatók is! Ne higyjetek azoknak a kollégáknak, akik egy “szakavatott” DJ-t küldenek el maguk helyett, mert azon a napon ők már nem érnek rá! Kevesen vagyunk az országban, akik felelősségteljes munkát végeznek ezen a téren! Tekintsétek meg referenciáinkat Ti is, hogy lássátok, a profi szórakoztatás nem velünk született dolog, a meglévő képességeinkkel, adottságainkkal együtt ezt a szakmát bizony nagyon meg kell tanulni!

Esküvői DJ és CeremóniamesterA hazai honlapok egyikén sem találtok ennél informatívabb leírást, sok helyen a “neves kollégák” a mi tartalmainkat lopkodják, de még az árajánlatunkban szereplő szövegeket is arcátlanul, változtatás nélkül másolják! Reméljük azonban, hogy nem csak nekik, hanem a leendő Ifjú Párnak is szolgálhattunk megfontolandó tanácsokkal és újabb parádés ötletekkel!

Fazekas János Esküvői DJ és Ceremóniamester