Esküvői Cinematográfus

Esküvői Cinematográfus

Az esküvői Cinematográfus egy különleges filmkészítő, aki egy személyben intuitív filmrendező, kreatív fotós vénával rendelkező alkotó és tapasztalt operatőr is egyben! Nem szabad összetéveszteni az esküvői videós személyével, aki általában az egész eseményt teljes hosszában örökíti meg. A Cinematográfia másról szól!

Míg az esküvői videós nagyon hosszú, folyamatos felvételeket készít a helyszíneken, addig a Cinematográfus ezernél is több, néhány másodperces snittekből vágja össze klippszerűen a csupán néhány perces 5-15perc közötti esküvői filmet! Természetesen külön egyeztetés alapján mi is elkészítjük a hosszabb lélegzetű, 15-25 perces esküvői filmet, ami a klippektől eltérően más vágási eljárással készül.

A CINEMATOGRÁFIA

A Cinematográfia egy csupán néhány éve megjelent filmalkotási műfaj hazánkban, ami ötvözi a professzionális tükörreflexes fényképezőgépek tudását a felsőkategóriás kamerák előnyeivel.


A technika sajátossága a magas fényérzékenység, a realisztikus színek megjelenítése és a filmhatású mélységélesség lehetővé tétele, amivel drámai módon emelhetjük ki a legfontosabb részleteket!

Esküvői Cinematográfus csomagjaink:

Fontos megemlítenem, hogy a rendezvényre én érkezem segítőimmel és nem kollégát küldök magam helyett!
A rögzített eseményekből is én vágom össze filmeteket, emiatt csak korlátozott számú, éves szinten kb.: 12-15 esküvőt vagyunk képesek elvállalni!
Luxury csomag választása esetén a 3-4 perces Highlight film mellett átadom az esküvő napján készült valamennyi nyersanyagot egy hosszabb, 30-90 perc közötti hosszúságú, lineárisan megvágott és eredeti hanganyagot tartalmazó nagyfilm formájában!

Elegant:

  • Max. 14 órás rendelkezésre állás (reggel 10-től éjfélig)
  • Kétkamerás felvétel
  • 4-5 perces Highlight Film készítése FullHD (1920×1080/25p) felbontásban
  • Film feltöltése webes videómegosztó oldalra

Luxury:

  • Max. 14 órás rendelkezésre állás (reggel 10-től éjfélig)
  • Háromkamerás felvétel
  • 3-4 perces Highlight Film
  • Teljes nyersanyag átadása: Eseményektől függően minimum 30-90 perces lineárisan vágott anyag, eredeti hanggal
  • Film feltöltése webes videómegosztó oldalra

Opcionális szolgáltatásaink:

További referneciáim: www.cinemart.hu