Rendezvénysátor esküvőre

RENDEZVÉNYSÁTOR ESKÜVŐRE

A nyár közeledtével egyre több pár fog a szabadtéri esküvők mellett dönteni.

Exkluzív kivitelű, profi minőségű, hófehér, panorámaablakos, vadonatúj rendezvénysátrak bérelhetők igény szerinti méretben, helyszínre szállítással, állítással és bontással.

A sátrak kiválóan alkalmasak és nélkülözhetetlenek lakodalmak, ballagások, partik vagy más családi rendezvények, sportesemények, kiállítások, fesztiválok, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen, kényelmesen szeretnék megoldani. A sátor előnye, hogy bárhol, bármikor gyorsan felépíthető, könnyen, gyorsan egyedi kül- és belteret tud kialakítani – kiegészítők és díszítés alkalmazásával- , valamint igény szerint növelhető a befogadó képessége. A Sátorrent csapata helyszínre szállítja, felállítja, majd a rendezvény végeztével szétszereli. A sátrakkal együtt igény szerint kiegészítő szolgáltatásokat is ajánlanak, így dekoráció, asztalok, padok, kerekasztalok, plüss huzatú székek, abroszok és székhuzatok, sátortéri és kültéri fűtőtestek, padlózat, komplett teríték Alföldi Porcelán készlettel, nagyobb méretű színpad, fellépő művészek, élőzenekarok, fény- és hangtechnika, tűzijáték show

A rendezvénysátrak alapmérete 10 x 30 méter, a hossza 3 méteres elemenként bővíthető, vagy szűkíthető, a szélessége egymás mellé építéssel duplázható. Lábmagassága: 2,25 m, gerincmagasság 3,8 m. Tartozéka a belső térvilágítás. Hangulatvilágításhoz fényfüzérek – különböző méretben – bérelhetők. Hűvös estéken sátortéri és kültéri inox gázfűtőtestek biztosítanak kellemes meleget. A padlózat masszív, műanyag, sejt alakú elemekből összerakható. A sátrakat mindig patyolat tisztán biztosítják megrendelőiknek.

A sátrak rendelkeznek mindenféle tervdokumentációval, építési-bontási dokumentációval, TÜV vizsgával, sátornaplóval, amelyek törvényi alapkövetelményei a sátorállításnak és üzemeltetésnek.

Fotók, információk, referenciák: www.satorrent.hu
e-mail: info@satorrent.hu Telefon: 06 30/9 383-550. vagy 06 30/9 434-012.

rendezvenysator
Rendezvénysátor esküvőre › Szerző: Esküvői DJ