Esküvői vendégkönyv 1Szandra és Dávid írta:
Még egyszer szeretnénk megköszönni a munkátokat, egyszerüen csúcs volt a buli! Mindenki, a vendégek és az étterem is ódákat zeng azóta a buliról! Köszönjük, hogy a munkátokkal még szebbé és emlékezetesebbé varázsoltátok a mi nagy napunkat! Ennél jobb nem is lehetett volna!
Köszönünk mindent! Várjuk a fotókat és a videót! 🙂
További szép napot!
Üdvözlettel,
Szandra és Dávid
vendégkönyv
Esküvői DJ és Ceremóniamester egy személyben 27Bernadeth és István írta:
Csak a szűk családdal beszéltünk az esküvő után, a visszajelzések alapján tetszett mindenkinek a buli, és a játékok is! Örülünk, hogy végül kértük a közreműködésed, mert nagyban feldobta a hangulatot! Köszönjük Neked! A videósok (az operatőr, és aki vágta a videót) mondták, hogy ritkán voltak ilyen jó buliban, ahol jó a dj, pörögnek az események és az ifjú pár is ilyen aktív. Szóval csak jó visszajelzést kaptunk, és a „szakmabeli” videósok titeket külön dícsértek a jó hangulatért, és az este levezényléséért (mondta a videós, most hétvégén olyan esküvőn volt, ahol zenekar volt, de szörnyű volt…).
Üdv.
Bernadeth és István
vendégkönyv
Esküvői DJ és Ceremóniamester Kertész Csárda Székesfehérvár 11Gabriella és Gábor írta:
Kedves Öcsi!
Köszönjük nektek a fantasztikus szuper bulit, melyet a hétvégén az esküvőnkön csináltatok. A vendégeink sorra faggatnak minket, hogy honnan ez a régi barátság, pedig csak egy személyes találkozónk volt a nagy napunk előtt. Nagyon jó volt veletek dolgozni és bulizni, PROFIK VAGYTOK!!!!! Mindenkinek ajánlani fogjuk, hogy aki emlékezetes, jó bulit szeretne az esküvőjére vagy egyéb rendezvényére keressen titeket!
Reméljük még sokszor találkozunk!
Szeretettel:
Gabriella & Gábor
vendégkönyv

Esküvői vendégkönyv 2

Ági és Zsolti írta:Kedves Öcsi és Peti!

Köszönjük szépen azt a felejthetetlen napot, amit számunkra és az általunk meghívott vendégeink számára nyújtottatok. Így utólag bevalljuk, nem tudtuk elképzelni, hogy az életünk egyik legszebb napján Dj szolgáltassa a zenét és partyfotós készítse a retusált képeket. De amikor a „lagzinkon” egy fergeteges buli alakult ki, mely hajnalig tartott, már láttuk, hogy a lehető legjobb választás, Ti voltatok. További sok sikert kívánunk! Ezentúl mindenkinek csak Titeket ajánlunk!
vendégkönyv
Esküvői vendégkönyv 3Tímea és Urs írta:
Nagyon szépen köszönjük a képeket! Eszméletlen jók!!! 😀 Egyfolytában kacagunk! Még egyszer szeretnénk megköszönni nektek azt a profi munkát, ami nélkül nem lett volna tökéletes a napunk! Jó tudni, hogy ma Magyarországon igénybe tudunk venni ilyen színvonalú szolgáltatást is! Ezer köszönet Nektek! 🙂
vendégkönyv
Kovács Mónika írta:
Ilyen évzáró bulit szeretnénk minden évben! Profi technika,maximális szolgáltatás, a hangulat elképesztően jó volt.Amennyire félénken indultunk a karaoke-nak annyira nagyszerű lett, köszönhetően a hangulatmesternek .Köszönjük szépen , jövőre találkozunk:)
vendégkönyv
Esküvői DJ és Ceremóniamester egy személyben 29Csilla és Tomi írta:
Nagyon szépen köszönjük, hogy életünk eddigi legszebb napját, a mi Nagy Napunkat Ti tettétek tökéletessé! 🙂 Még a vendéglátósok is azt mondták, hogy ilyen jó hangulatú esküvőt eddig még nem láttak! Tudtuk, hogy nem lesz lutri a jó buli, na de hogy ennyire, azt álmunkban se gondoltuk volna 🙂 Köszönünk mindent, amit kaptunk Tőletek, Veletek lett kerek az egész! További sok sikert kívánunk Nektek és reméljük, hogy a közeljövőben újra együtt tudunk bulizni! 🙂
vendégkönyv
Esküvői vendégkönyv 4Nerina és Rezsi írta:
Hogy nemsok minden sikerült úgy, ahogy azt előre/elsőre elterveztük?! Kit érdekel, ha egyszer mégis mindenki jól érezte magát és végeredményben egy szuper kis buliként emlékszik vissza a napunkra?!:)
Köszönet minden segítségért, tanácsért, gesztusért,… hogy már az első megbeszéléstől kezdve úgy érez/het/tük, mintha egy sokéves baráttal ülnénk szemben, akiben teljesen megbízunk.
Biztosan bulizunk mi még együtt:)
vendégkönyv
KissVőfély írta:
Sziasztok,
Örülök, hogy megismertelek benneteket, élmény volt együtt dolgozni veletek, remélem még sok pár nagy napját tesszük együtt felejthetetlenné!
Üdv: KV
vendégkönyv
Esküvői DJ és Ceremóniamester egy személyben 21Erika és Zsolti írta:
Kedves Melinda és Öcsi!
Nem tudjuk, hogyan köszönjük meg nektek a nagyszerű képeket és a fergeteges hangulatú bulit!
Köszönjük az ötleteket, a játékok is jól sikerültek és mindenki nagyon jól érezte magát!
Szeretnénk még veletek együtt dolgozni, a céges bulit is Ti fogjátok majd tartani és mindenkinek ajánlani fogunk ezután!
Köszönjük,köszönjük…
vendégkönyv
Party DJ DunaújvárosPapalexisz Ildikó írta:
Köszönjük a profi segítséget, hogy egy emlékezetes ballagási bulit tudtunk tartani! Remélem ti is jól éreztétek magatokat, mert mi nagyooon! A képek magukért beszélnek! Ajánlunk benneteket mindenkinek sok-sok szeretettel! Az biztos: találkozunk még!
vendégkönyv
Esküvői DJ és Ceremóniamester egy személyben 24Gyuri és Orsi írta:
Kedves Öcsi és Melinda!

Nagyon szépen köszönjük, hogy a 2011.05.14-i esküvői bulinkon felejthetetlen hangulatot csináltatok. A zene a vetítés,a fények:):):)és a party fotók is remekül sikerültek. Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk Mi is a vendégeinktől!!!
Melindának külön köszönet a retusált fotókért. Reméljük még találkozunk! Hajrá Elena:):):)
vendégkönyv
Sopron, Hotel Sopron esküvői DJ és ceremóniamester 11Emese és SZabi írta:
Szia Öcsi, köszönünk szépen mindent, fergeteges hangulatú buli volt, és igazad volt a hangulat világítás szuper kiegészítése volt a dekorációnak, mindenkit elkápráztatott a robotlámpák és a füstgép,pedig igazi diszkó hangulatot varázsolt, nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégek eddigi visszajelzéseik alapján ők is.
Borzasztóan hálásak vagyunk és ígérem keresni fogunk még!
vendégkönyv
Esküvői vendégkönyv 5Klári és Péter írta:
Szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtottszolgáltatásaitokat, bevallom a karaoke-tól nagyon tartottunk, ezért nem is kértük, köszönjük, hogy ennek ellenére mégis lehetőséget biztosítottatok, nem gondoltuk, hogy a vendégek között ennyi dalos pacsirta lesz. Mégegyszer nagyon köszönjük és gratulálunk, szuper buli volt.
Nagyon sok hasonlóan jól sikerült esküvőt kívánunk!
vendégkönyv
Esküvői vendégkönyv 6Ágota és Sanyi írta:
Sziasztok,

Köszönjük az esküvőnkön való közreműködéseteket, nagyon elégedettek vagyunk, minden remekül sikerült, nagyon jók voltak a játékok,ezért külön köszönet.
További sok sikert kívánunk!
vendégkönyv
Esküvői vendégkönyv 7Zsike és Zoli írta:
Sziasztok! Köszönjük, hogy széppé és emlékezetessé tettétek életünk nagy napját! Először ódzkodtunk attól, hogy esküvői dj-t válasszunk zenekar helyett, de most már tudjuk, hogy jól döntöttünk! A zene nagyon szuper volt, az idősebb korosztály is felállt a helyéről, és táncolt! Igaz, nem nagy létszámú lagzink volt, de megmozgattátok az egész násznépet! A vacsora alatti slideshow nagy sikert aratott. Külön köszönet a játékok levezényléséért, a plusz meglepetés játékért, és a sok nevetésért!! A fotók, és a videó is magáért beszél, amiket készítettetek, ajánlani fogunk Benneteket minden ismerősünknek! A násznép összes tagjától csak jó visszajelzést kaptunk, nagyon jól érezték magukat! Soha nem fogjuk elfelejteni ezt a fergeteges szórakozást, és a jó hangulatú lakodalmat, melyet karaoke-val zártunk! További sok sikert kívánunk Nektek munkátokhoz!

Zsike és Zoli
vendégkönyv
Petra írta:
Sziasztok,
Szuper volt a szombati buli soha nem volt még ilyen fergeteges szülinapom, köszi mindent,jövőre ismét számíthattok rám:)
Külön köszönet a karaoke mesternek:)
Üdv,
vendégkönyv
Klári írta:
Sziasztok,

Mi is dilemmában voltunk akkor, amikor zenekar helyett benneteket választottunk, de végül jó döntés volt!
Ilyen jó buliban még soha nem voltunk! Ráadásul a saját esküvőnkön!
Köszönjük a vendégeink nevében is, akik szintén nagyon jól érezték magukat!
üdv.
Klári és Peti

vendégkönyv
Erika és János írta:
Nem tudom, hogyan köszönjük meg nektek ezt a nagyon jó hangulatú bulit, ha előre tudtuk volna, hogy milyen lesz, biztosan nem hezitáltunk volna akkor, amikor választanunk kellett!
De így lett jó!
Mégegyszer köszönünk Nektek mindent!
Sziasztok,
Erika és János
vendégkönyv
Márti és Ákos írta:
Köszönjük az odafigyelést, a kedvességet! Nagyon jó buli volt, a szertartás zenei szolgáltatásától kezdve a karaokes őrületig!! Köszönet, további sikereket!vendégkönyv
Szimi írta:
Sziasztok,nagyon köszönöm mindenkinek az esküvőnkön való közreműködést,nagyon elégedett vagyok és bátran ajánlom a csapatot mindenkinek, a buli fergeteges volt,szerintem minden pénzt megér,a vendégeim is nagyon elégedettek voltak.Feri külön köszöni a kis meglepetést! Én pedig a játékokat,jól feldobták a hangulatot, már bánom,hogy a karaoket nem kértük,de majd legközelebb,persze nem egy újabb esküvőre:) talán majd keresztelőre!:)
Üdv,Szimi és Feri
vendégkönyv
Noémi írta:
Sziasztok,

Nagyon köszönjük a szombati bulit, szuper volt a műsor, örülünk, hogy rábeszéltetek a karaokera, a én és a kollégáim is nagyon élveztük, nyáron tervezünk még ilyen céges összejövetelt, remélem azt is összetudjuk egyeztetni.

üdv,
Noémi
vendégkönyv
Nóri és Gábor írta:
Köszönjük szépen a hétvégi bulit, nagyon jól éreztük magunkat mi is és a vendégeink is. Ajánlani fogunk titeket másoknak is.
Üdvözlettel,
vendégkönyv
Zizi írta:
Csodaszép lett a meghívó minta, köszönöm,kérnék a gyártásra is egy ajánlatot, a papíron még gondolkodom.

Köszi,F. Zita
vendégkönyv
Andi és Tamás írta:
Sziasztok,
Átküldtem e-mailben a képeket, nagyon jól sikerültek! Köszönünk mindent, de mindent nagyon!
A böngészőknek üzenem, hogy szuper kis csapat hívjátok őket bátran, mindere találnak megoldást és fantasztikus bulit csinálnak, azt hiszem Öcsinél ezután a nyilvános bulikon is állandó vendégek leszünk, ja és feltétlenül kérjetek karaoket, nagyon jó buli, még kisebb esküvőn is, mint amilyen a miénk is volt.
Sok sikert, puszi: Andi és Tomi
2010.04.23. at 11:32
vendégkönyv
Emma és Márk írta:
A mi esküvőnk ugyan nem már nem ma volt, úgy érzem ez a szép új weboldal jó fórum ahhoz, hogy megköszönjük 2 évvel ezelőtti esküvőnkön végzett munkátokat, mi ugyan akkor mog az extrákat nem vettük igénybe, de így is tökéletes volt, fergeteges hangulatot csináltál Öcsi, köszönjük, még ma is fáj a lábunk, ha arra az áttáncolt estére gondolok, és azt hiszem ezzel a vendégeink is így vannak 🙂 Gratula az oldalhoz, nagyon szép, nagyon sok sikert kívánunk!!!
vendégkönyv
Heni és Viktor írta:
Köszönünk szépen minden segítséget, a meghívó mindenkinek nagyon tetszett,tényleg nagyon különlese lett a címzés és postázás pedig nagy terhet vett le a vállunkról,nem találkoztam még másnál ilyen szolgáltatással, és neked is köszi Öcsi a bulit, nagyon jól éreztük magunkat, azt hiszem ennél többet mondenom sem kell.
Puszi nektek!
vendégkönyv
Enikő és Gergő írta:
Sziasztok,

Mi is gratulálunk az oldalhoz, igazán szép lett,és szeretnénk elsők között megköszönni a nagy odaadással és odafigyeléssel végzett munkát és segítséget, amit esküvőnkön kaptunk tőletek.
Minden nagyon jól sikerült, a hivaelhárításban pedig zsenik vagytok 🙂 Köszönünk szépen mindent és sok sikert kívánunk!
vendégkönyv
Szandra és Peti írta:
A mi lakodalmunk is szuperül sikerült, köszönjük szépen Öcsi és külön köszönet Bélának, fergeteges hangulatot csinált a kongával, azt hiszem a lehető legjobb választás voltatok mindenféle szempontból. Sok sikert és még jó sok esküvőt kívánunk nektek!
vendégkönyv
Szilvi és Andor írta:
Sziasztok, gyönyörű az új weboldal, méltán tükrözi szakértelmeteket, ezúton szeretnénk mi is köszönetet mondani esküvőnkön végzett szolgáltatásoitokért, a zene szuper volt és a konf iss, köszi Öcsi 🙂 a karaoke is , ajánlom mindenkinek, időzítsétek vacsora utánra, amikor már iszogattak a vendégek, nagyon vicces lesz,Vikinek és Zsoltinak is köszönjük a gyönyörű fotókat, a videó is nagyon megható lett. Életre szóló emléket kaptunk tőletek.
További sok sikert és sok munkát kívánunk, köszönjük még egyszer! Puszi nektek!
vendégkönyv
Anita és Sanyi írta:
Mi is köszönetet szeretnénk mondani, remekül sikerült minden, a karaoke nagyon jó ötlet volt,köszi.
További sok sikert kívánva!
vendégkönyv
Szilvi írta:
Sziasztok,
Köszönjük szépen a fotós és videós ajánlást, fantasztikusak lettek a képek, majd átküldöm őket.

vendégkönyv
Kata és Csaba írta:
Szia Öcsi,

Köszönjük a múltheti fergeteges bulit, nagyon jól sikerült, a vendégek is nagyon dicsértek. Nagyon elégedettek vagyunk és bátran ajánlunk mindenkinek.