Party fotós esküvőre

Esküvői party fotós esküvőre

ESKÜVŐI PARTY FOTÓS

Szemben az esküvői fotóssal,nem az esküvői albumba kerülő képeket készíti el. Az esküvői party fotós, mint az nevében is benne van az esküvői partyn, lakodalmon vesz részt.
Az esküvői party fotós feladata az esküvői party, buli legemlékezetesebb, legviccesebb , legapróbb pillanatainak megörökítés, a fergeteges hangulat prezentálása képein.

A legtöbb esetben az esküvői fotós nem, vagy csak néhány órát vesz részt az esküvői partyn, így sokszor lemaradnak a vicces játékok, a menyecske tánc, vagy az örömapa köszöntője a fotókról. Ezért is érdemes az esküvői party fotósról is már jó előre gondoskodnunk. Természetesen nem csak a helyszín és az idő különbözteti meg a klasszikus esküvői fotóstól, mivel az esküvői party fotós, kifejezetten bulira szakosodott, így látásmódja is merőben eltér az esküvői fotósétól. Képei extrémebbek, merészebbek, jobban tükrözi az apróbb számunkra mégis oly fontos részleteket, és nem csupán az ifjú párra koncentrál, minden egyes vendégről készít legalább egy képkockát.

Az esküvői party fotós, az utolsó vendég távozásáig marad, külön felár nélkül. Az esküvői party fotós mindig résen van, mindig szemfüles, az esküvő összes helyszínén szemmel tartja a vendégeket.