Ceremóniamester és esküvői DJ Nova Csicsergő Szabadidőközpont

Ceremóniamester és esküvői DJ Nova Csicsergő Szabadidőközpont

Esküvői DJ és ceremóniamester Nova 13Május végét írunk és mi néhány hét elteltével ismét Novára a Csicsergő Szabadidőközpontba tartottunk. Szeretünk ide járni, jól ismerjük a helyet, a tulajdonost és a személyzetet is. Remek a hely elosztása,sok szobájuk van, gyönyörű hatalmas parkkal, csónakázó tóval, erdővel, játszóterekkel rendelkeznek, egyszóval minden adott egy remek esküvőhöz. Kényelmesen pakoltunk be, felállítottuk esküvői DJ pultunkat, telepítettük hangulatvilágításunkat mire a vendégek megérkeztek.

Ceremóniamester

Esküvői DJ és ceremóniamester Nova 12A vendégek közül aki a szálláson aludt az még a templomi szertartás előtt elfoglalta szobáját és együtt indultunk át a közelben lévő katolikus templomba. Már jobb idő volt mint április végén, amikor kabátban is majd megfagytunk. A szertartás most is 1 órás volt. Ezt követően ceremóniamesterként összetereltem a vendégeket és a fotós elkészíthette a közös csoportképet. Ezután Cintia eldobta dobócsokrát. Ezt követően mint ceremóniamester megkértem a vendégeket, hogy fáradjanak vissza az esküvő helyszínére ahol is hamarosan kezdődik a polgári szertartás. A szertartást a Csicsergő gyönyörű parkjában tartották. Gyönyörű volt ahogy ment le a nap a domboldal mögött. Csodás felvételek és képek készülhettek.
A szertartás után a vendégek gratulálhattak a friss házasoknak. Ezután a kiscsoportos fotózkodás következett amik igazán csodás környezetben készülhettek. A fotózást követően a vendégek beszállingóztak az étteremben ahol álló fogadással várták őket. Itt, ekkor jó alkalom adódott a beszélgetésekre. Volt mindeféle étel, ital, gyümölcsök, csokiszökőkút, és még pálinka szökőkút is.
Ezután az állványra helyezett ültetési rend alapján a vendégek a nagyterembe mentek, ahol a vacsora és a party kapott helyet. Mikor mindenki elfoglalta a helyét én mint az est ceremóniamestere köszöntöttem a násznépet és Cintiéket.

Esküvőre DJ

Esküvői DJ és ceremóniamester Nova 11A vacsora levezetéséül játszottunk egy kicsit. A vendégeket az ételek elfogyasztása után egyből még nem vontuk be a játékba, így a házaspárbaj elnevezésű játékot választotta a pár, ahol ketten ültek ki a táncparkettre és válaszolhattak a különböző kérdésekre egy varázspálcát emelve a magasba. A játék után mint esküvői DJ pultomba álltam és elkezdődhetett a nyitótánc, amivel megnyitották az esti partyt. Jó hangulatban telt az este, játékokkal, rengeteg tánccal, jó kedvvel. Ceremóniamester és esküvői DJ Nova Csicsergő Szabadidőközpont.