Esküvő DJ Budapest

Esküvő DJ Budapest 01
Esküvő DJ Budapest 02
Esküvő DJ Budapest 03
Esküvő DJ Budapest 04
Esküvő DJ Budapest 05
Esküvő DJ Budapest 06
Esküvő DJ Budapest 07
Esküvő DJ Budapest 08
Esküvő DJ Budapest 09
Esküvő DJ Budapest 10
Esküvő DJ Budapest 11
Esküvő DJ Budapest 12
Esküvő DJ Budapest 13
Esküvő DJ Budapest 14
Esküvő DJ Budapest 15
Esküvő DJ Budapest 16
Esküvő DJ Budapest 17
Esküvő DJ Budapest 18
Esküvő DJ Budapest 19
Esküvő DJ Budapest 20
Esküvő DJ Budapest 21
Esküvő DJ Budapest 22
Esküvő DJ Budapest 23
Esküvő DJ Budapest 24
Esküvő DJ Budapest 25
Esküvő DJ Budapest 26
Esküvő DJ Budapest 27
Esküvő DJ Budapest 28
Esküvő DJ Budapest 29
Esküvő DJ Budapest 30
Esküvő DJ Budapest 31
Esküvő DJ Budapest 32
Esküvő DJ Budapest 33
Esküvő DJ Budapest 34
Esküvő DJ Budapest 35
Esküvő DJ Budapest 36
Esküvő DJ Budapest 37
Esküvő DJ Budapest 38
Esküvő DJ Budapest 39
Esküvő DJ Budapest 40

Esküvő DJ Budapest

Esküvői DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, slideshow. esküvői játékok, Budapest, Csillebérci ifjúsági tábor

Augusztus közepén a Csillebérci Ifjúsági Táborba voltunk hivatalosak. Ezen a helyen sokak táboroztak és táboroznak a mai napig is gyermekkorukban és talán a vendégek között is akadnak olyanok, akik ide érkezve felidézhetik kiskori emlékeiket. Szép, erdős területen fekszik. Területén található kalandpark, paintball pálya, strand, úszómedencék, sportpályák, tűzrakóhelyek, rendezvénytermek konferenciák, rendezvények, esküvők lebonyolításához.

Mikor megérkeztünk, maga az épület elég egyszerűnek tűnt. Örültem, hogy hangulatvilágításunkat elhelyezhettük körben a teremben, mivel a teljesen fehér falakat és függönyöket számtalan színben világította meg, feldobva ezzel az éttermet és a díszítést. A tánctérvilágításunkkal pedig kiegészült a táncparkett megvilágítása is.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Ceremóniamesterként az étterem ajtajában vártam és köszöntöttem a megérkező vendégeket. Mikor az ifjú házasok is megérkeztek, megkértem a szingli lányokat, hogy álljanak egy csoportba, mivel a csokordobás következett. Ezután hoztam egy tányért, melyet a férj már alig várt, hogy a földhöz vághassa. A tányér apró darabokra törött, volt mit összesöpörni. Ezek után mindenki az étterembe indult és elfoglalta helyét. Mikor minden vendég elfoglalta, kezembe vettem mikrofonomat, és felkonferáltam a pár showbevonulását, majd bemutatkoztam mint esküvői DJ és ceremóniamester.

A pár több játékot is kért az este folyamán, többek között a hintómesét szerették volna eljátszani, mivel volt néhány vendég, akiket meg szerettek volna itatni. Sikerült is, hangos éljenzés és tapsvihar közepette öntötték a garatra a pálinkát a résztvevők.

Esküvő DJ Budapest

Ceremóniamester szolgáltatásomon kívül esküvő DJ Budapest szolgáltatóként is felkértek, hogy zenéljem végig esküvőjük estéjét. A meghívott vendégeket nagy létszámban fiatal párok alkották. Mikor elkezdtem zenélni hamar tele lett a tánctér, amit jó jelnek vettem, és bíztam benne ez így lesz reggelig. Kellemes társaságot hívtak meg, jót táncolt mindenki, élvezték a programokat, a játékokat, és a zenéket melyeket szolgáltattam. Party fotósunk által elkészített kiváló party fényképek visszaadják milyen nagyszerű hangulat is volt esküvőjükön.