Esküvői DJ Rábapordány

Esküvői DJ Rábapordány 01
Esküvői DJ Rábapordány 02
Esküvői DJ Rábapordány 03
Esküvői DJ Rábapordány 04
Esküvői DJ Rábapordány 05
Esküvői DJ Rábapordány 06
Esküvői DJ Rábapordány 07
Esküvői DJ Rábapordány 08
Esküvői DJ Rábapordány 09
Esküvői DJ Rábapordány 10
Esküvői DJ Rábapordány 11
Esküvői DJ Rábapordány 12
Esküvői DJ Rábapordány 13
Esküvői DJ Rábapordány 14
Esküvői DJ Rábapordány 15
Esküvői DJ Rábapordány 16
Esküvői DJ Rábapordány 17
Esküvői DJ Rábapordány 18
Esküvői DJ Rábapordány 19
Esküvői DJ Rábapordány 20
Esküvői DJ Rábapordány 21
Esküvői DJ Rábapordány 22
Esküvői DJ Rábapordány 23
Esküvői DJ Rábapordány 24
Esküvői DJ Rábapordány 25
Esküvői DJ Rábapordány 26
Esküvői DJ Rábapordány 27
Esküvői DJ Rábapordány 28
Esküvői DJ Rábapordány 29
Esküvői DJ Rábapordány 30
Esküvői DJ Rábapordány 31
Esküvői DJ Rábapordány 32
Esküvői DJ Rábapordány 33
Esküvői DJ Rábapordány 34
Esküvői DJ Rábapordány 35
Esküvői DJ Rábapordány 36
Esküvői DJ Rábapordány 37
Esküvői DJ Rábapordány 38
Esküvői DJ Rábapordány 39
Esküvői DJ Rábapordány 40
Esküvői DJ Rábapordány 41
Esküvői DJ Rábapordány 42
Esküvői DJ Rábapordány 43
Esküvői DJ Rábapordány 44
Esküvői DJ Rábapordány 45
Esküvői DJ Rábapordány 46
Esküvői DJ Rábapordány 47
Esküvői DJ Rábapordány 48
Esküvői DJ Rábapordány 49
Esküvői DJ Rábapordány 50
Esküvői DJ Rábapordány 51
Esküvői DJ Rábapordány 52
Esküvői DJ Rábapordány 53

Esküvői DJ Rábapordány

Zoliékkal Budapesten találkoztunk még jóval esküvőjük előtt. Egy fiatal, visszafogott, kedves párt ismerhettünk meg a beszélgetésünkkor. Esküvői DJ Rábapordány. Akkor derült ki, hogy Zsani kisbabát vár, így házasságkötésük örömét ez még inkább tetőzte. Így nagy napjukon már látszódni is fog a kis trónörökös – mondta Zsani. Sugárzott róluk a boldogság és az öröm, várták a pici érkezését és természetesen Nagy Napjukat is.

Mielőtt találkoztunk volna, részletesen átnézték honlapunkat, filmjeinket így már tudták mit szeretnének. Mivel filmjeink igazán elnyerték tetszésüket, így nem volt kérdés, hogy cinematográfusként is minket kérnek fel, hogy megörökítsük őket azon a szép áprilisi napon melyet kiválasztottak. Emellett mint esküvői DJ és ceremóniamester is engem választottak.

Esküvői cinematográfia Rábapordány

Több szolgáltatást kérve a nap egészen korán kezdődőtt számunkra. Kora reggel Rábapordányba indultunk, hogy kipakoljuk technikánkat, majd kollégánkat az étteremben hagyva, hogy összeszereljen mindent az esti partyra, Győrbe indultunk. Esküvői cinematográfusként először Zsanett sminkjének jeleneteit rögzítettük, majd szerencsére ugyanazon szalonban maradva frizurájának elkészítését is felvehettük. Mindezek után autónkba ülve lakásukra indultunk. Itt mint cinematográfus Zoli öltözködését vehettük fel.

Innen Zoli külön autóval indult el, mi pedig Zsanettel együtt szülőfalujába Rábapordányba mentünk a szülői házba. Itt vettük fel öltözködését, és vártuk, hogy megérkezzen a jövendőbeli férj, hogy kikérje a lányos háztól kedvesét. Ekkorra már szép számmal gyülekezett a vendégsereg az utdvarban. Zoli és kísérői hosszú kocsisorral érkeztek meg. Minden a falu központjában volt, így a lánykikérés után átsétáltunk a templomba, ahol is megkezdődőtt a templomi szertartás. Az atya összeadta őket, gyönyörű beszédet mondva.

A polgármesteri hivatal sem volt messze, ide is gyalogosan érkeztünk. Sajnos a hely szűke miatt a vendégek fele kint maradt az épület előtt. A szertartás nem tartott sokáig, majd az utcára érve Zsanett eldobta csokrát, Zoli pedig darabokra tört egy tányért mely ilyenkor hagyomány. Mindezt már ceremóniamesterként vezettem le. Közvetlenül szemben volt az étterem, ahol kollégánknak köszönhetően technikánk teljes pompájában állt,és a hangulatvilágítás is körben elkészült az egész teremben.

Hamarosan következett a vacsora, majd a leves után lejátszottuk a házaspárbajt, ezután Zoli lehúzta Zsanett harisnyakötőjét, és eldobta a szingli srácoknak. A kis közjáték után a vacsora folytatódott. A nyitótáncot követően, mint esküvői DJ elkezdtem játszani, és belevágtunk a partyba. A menyecsketáncot mulatós zenére ropta az ifjú ara, és onnantól kezdve szinte csak ezt kellett játszanom, mivel annyira szerette a közönség. Party fotós társunk, színesebbnél színesebb képeket készített. A party végül reggel 6 óráig eltartott, már világosban pakolhattunk ki autónkba, ismét egy remek hangulatú esküvővel a hátunk mögött.