Esküvőre DJ és Ceremóniamester Forster Vadászkastély, Bugyi

Esküvőre DJ és Ceremóniamester Forster Vadászkastély, Bugyi

Az idei első esküvői DJ munkám január közepére esett. Nemcsak mint esküvőre DJ hanem mint ceremóniamester is felkértek. Az előzetes egyeztetések mindig nagyon elhúzódtak. Észre sem vettük már eltelt 2 óra és még az esküvőjükről nem is beszélgettünk. Nagyon kedves párt ismerhettem meg Kata és Zoli személyében. Álmuk egy igazi téli esküvő volt, szép napsütéssel, havas tájjal. Esküvőjük helyszínének a Forster Vadászkastélyt választották. Többször megfordultunk már ezen a helyen és mindig szívesen térünk vissza. Tudjuk már mit hova kell pakolnunk. Hangulatvilágításunkat is kérték, így a terem gyönyörű színekben pompázott egész éjjel.

Ceremóniamester

Egyházi szertartásuk a vadászkastélyhoz közeli Bugyi községében lévő katolikus templomban volt. A nap csodálatosan sütött viszont sajnos hó az nem volt. Így egy napsütötte hideg téli napon sétáltunk be a templomba. Ceremóniamesterként én is jelen voltam a templomi szertartáson, ami egy igazán hozzájuk szóló, remek mondanivalójú, vidám történetekkel tűzdelt esemény volt. Innen visszaindultunk a Forster Vadászkastélyba. A kertjében tartották a polgári szertartást. Mindenki jól felöltözött és az időjárás is kegyes volt hozzánk. A szertartás után sétakocsikázásra volt lehetőség, továbbá borkóstolót tartottak a helyi pincében, és mindenféle falatkákkal, italokkal látták el a vendégeket. Remek programok voltak vacsora előtt. Én mint ceremóniamester a vacsora előtt fél órával megkértem a vendégeket fáradjanak be a vacsora helyszínére, mert hamarosan elkezdődik a esti vacsora. Katáék egy meglepetés slideshowal is készültek a meghívottaknak. Miután megnézték a kisfilmet a vendéglátók felszolgálták a levest. Mindezek után játszottunk egy rövidet. Az ifjú párt kiültettük a tánctérre és a házaspárbaj elnevezésű játékot játszottuk el velük. A vendégek is nagyon élvezték, hangosan nevettek tapsoltak fütyültek a friss házasoknak.

Esküvőre DJ

A játék után nyitótáncukkal kezdték meg az esti táncot. Én mint esküvői DJ pultomban állva kevertem a hangulatos, táncolós zenéket. Mindenféle korosztály megtalálható volt az esküvőn így igen változatos volt a zenei listám amit játszottam. Természetesen teljesítettem néhány kívánságot is. Remek kis téli esküvő volt, végül hajnali 5-kor zártuk le a bulit és kezdük összepakolni technikánkat.