Esküvői DJ és Ceremóniamester Kőszeg, Csikar Csárda

Esküvői DJ és Ceremóniamester Kőszeg, Csikar Csárda

esküvői DJ Kőszegi, Csikar Csárda 3Kati és Peti egy igazi nagycsaládos familia 5 gyönyörű gyermekkel. Hatalmas szívük van, nagyon jó humoruk és igazán szeretnivaló pár ők így együtt. Már egy ideje közösen élik életüket, tervezték is az esküvőt, de végül mégis olyan hirtelen gondoltak egyet, és 2-3 hónap múlva már meg is akarták tartani a lagzijukat. Persze a szerencse melléjük állt. Amit, akiket szerettek volna minden összejött nekik.  Március utolsó napján tartották meg esküvőjüket a Kőszegen lévő Csikar Csárdában. Mi délelőtt érkeztünk meg, hogy mindent időben bepakolhassunk. Remek kis helyszín volt. Telepítettük hangulatvilágításunkat, kipakoltuk az esküvői DJ pultot és a hangfalainkat. Mindeközben a gyerekek díszítették a termet. Ahol ennyi gyermek van ott sok a segítő kéz is. Egyébként ritkán vagyunk olyan esküvőn ahol kb 25 kiskorú vesz részt. A rengeteg gyerekkel az egyik legjobb pirkadatig tartó esküvői bulin vehettünk részt.

Ceremóniamester

esküvői DJ Kőszegi, Csikar Csárda 2A szertartásuk a Kőszegen lévő polgármesteri hivatalban volt. Elég hideg napot fogtunk ki, egész délelőtt esett az eső viszont szerencsére délutánra már elállt. A vendégek a hivatalba érkeztek én mint ceremóniamester megkértem őket fáradjanak fel a terembe. Miután összeadta őket az anyakönyvvezető, megvolt a gyűrűhúzás a pezsgős koccintás lementünk a főtérre és elkészült a közös csoportkép. Innen már mindenki a vendéglőbe igyekezett. A vacsoráig még volt egy órájuk Petiéknek így ők a meghívott barátaikkal, rokonaikkal beszélgetve töltötték el az időt. Nagyon vidám csapatot hívtak meg, pont olyanokat amilyenek ők maguk voltak. A vacsorára egy kis italozás után már igazi remek hangulat alakult ki. A vacsora végén házaspárbajoztunk egyet, amit hangos nevetés kísért végig.

Esküvői DJ

esküvői DJ Kőszegi, Csikar Csárda 1Elkezdődhetett a játék után a nyitótánc majd az “ereszd el a hajam”. Esküvői DJ vagyok, és szeretem a jó kis bulikat. Nagyon jó partyarcok voltak egész éjjel, remek hangulatban telt az este. Változatos zenéket játszhattam. Egész a régi retro zenéktől napjainkig. Katiéknak annyira tetszett a buli, hogy néhány nappal az esküvőjük után megkerestek, hogy egy szülinapi bulit szeretnének majd tartani velünk együtt. Öröm ezt hallani és öröm látni mikor ennyire jól érzi magát a pár és a vendégeik is.