Esküvői DJ Budapesten

Esküvői DJ Budapesten 02
Esküvői DJ Budapesten 01
Esküvői DJ Budapesten 03
Esküvői DJ Budapesten 04
Esküvői DJ Budapesten 05
Esküvői DJ Budapesten 06
Esküvői DJ Budapesten 07
Esküvői DJ Budapesten 08
Esküvői DJ Budapesten 09
Esküvői DJ Budapesten 10
Esküvői DJ Budapesten 11
Esküvői DJ Budapesten 12
Esküvői DJ Budapesten 13
Esküvői DJ Budapesten 14
Esküvői DJ Budapesten 15
Esküvői DJ Budapesten 16
Esküvői DJ Budapesten 17
Esküvői DJ Budapesten 18
Esküvői DJ Budapesten 19
Esküvői DJ Budapesten 20
Esküvői DJ Budapesten 21
Esküvői DJ Budapesten 22
Esküvői DJ Budapesten 23
Esküvői DJ Budapesten 24
Esküvői DJ Budapesten 25
Esküvői DJ Budapesten 26
Esküvői DJ Budapesten 27
Esküvői DJ Budapesten 28
Esküvői DJ Budapesten 29
Esküvői DJ Budapesten 30
Esküvői DJ Budapesten 31
Esküvői DJ Budapesten 32
Esküvői DJ Budapesten 33
Esküvői DJ Budapesten 34
Esküvői DJ Budapesten 35
Esküvői DJ Budapesten 36
Esküvői DJ Budapesten 37
Esküvői DJ Budapesten 38
Esküvői DJ Budapesten 39
Esküvői DJ Budapesten 40
Esküvői DJ Budapesten 41
Esküvői DJ Budapesten 42
Esküvői DJ Budapesten 43
Esküvői DJ Budapesten 44

Esküvői DJ Budapesten

Esküvőre DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, cinematográfia, Budapest, Petneházy Huszárcsárda

Linda és Gyuszi Székesfehérváron keresett fel, hiszen ők is helybéliek. Mikor találkoztunk elmesélték, hogy egy különleges helyszínt választottak esküvőjükhöz. Kíváncsi voltam, melyik szállodát vagy éttermet találták meg Fehérváron. De ők nem itt szerették volna megtartani a nagy napjukat, hanem választásuk a Budapesti Petneházy Huszárcsárdára esett aminek mi nagyon örültünk, mivel már többször jártunk ezen a csodálatos helyen.

Cinematográfia, Légifilm készítés

Polgári szertartásukat Székesfehérváron a Hiemer házban tartották, majd az egész vendégsereg útnak indult Budakeszire egy kis temlomba, ahol is megtartották az egyházi szertartásukat. Mivel cinematográfia szolgáltatást is kértek napjuk megörökítéséhez, így én természetesen velük együtt tartottam már a polgári szertartástól és minden fontos pillanatot megörökítettem. A templomhoz már a vendégek előtt sikerült odaérnem, így jó néhány kreatív jelenetet is felvettem. A templom belseje igen díszes volt, tele freskókkal, festményekkel. A szertartás végén pedig elindultunk a Petneházy Huszárcsárdába.

Filmjükhöz itt is felvettem jó pár kreatívot, mivel a hely gyönyörű, lovak, istállók vannak, lovaglópálya az étterem mellett, erdő, kis faházak amiket ki lehet bérelni. Mivel légifilm készítéssel is foglalkozom, és, hogy mindezt, a lovaglópályát, az éttermet felülről visszaadjam, így légi felvételt is készítettem filmjükhöz.

Ceremóniamester

Megörökítettem, ahogy cabrió mercedeszükkel megérkeznek, majd egy lovashintóba átszállva a lovaglópályán kocsikáznak néhány kört. Mindezek után a csárda előtt összegyűlt násznép már izgatottan várta a további eseményeket. Ceremóniamesterként megkértem a szingli, vagy még nem házas lányokat, hogy csoportosuljanak egy helyre, mivel a csokordobás következett. Szép számmal összegyűltek a lányok. Ez után Gyuszi tányértörése következett, majd pedig bevonultunk a csárdába.

Nagyon szépen fel volt díszítve a helység, és a hangulatvilágításunkkal ezt még exklúzívabbá tehettük. A showbevonulást követően az örömszülők beszédet mondtak, majd következett a vacsora. A levest elfogyasztva két széket tettünk a táncparkettre és megkértem a friss házasokat üljenek egymásnak háttal, ugyanis a házaspárbaj elnevezésű játékot játszottam el velük. A számos vendégnek köszönhetően óriási tapsvihart aratott a játék.

Esküvői DJ Budapesten

A vacsora után, mint esküvői DJ Budapesten álltam be dj pultom mögé, és elindítottam nyitótáncukat, amihez később a nagy vendégsereg is csatlakozott. Rengetegen voltak és még jó, hogy ilyen hatalmas a tánctér, mivel kivétel nélkül mindenki bulizni szeretett volna és fel is állt táncolni. Óriási hangulat volt egész éjjel. Mindezt a torta, majd a hintómese szakította meg némi időre. De ezek után folytatódott a felejthetetlen hangulat.

Lindáék meglepetés vendéggel is készültek, ugyanis Tóth Verát hívták meg esküvőjükre, hogy énekeljen néhány számot partyjukon. Verának könnyű dolga volt, hisz nagy örömére óriási hangulatba csöppent. Jó néhány számot előadott és szereplése végén tapsviharban távozott. A party megállás nélkül folytatódott és ennél jobb hangulatot kívánni sem tudtunk. Party fotós kollégánk egész este kattintgatott, majd elővette party kellékeinket és viccesebbnél viccesebb képeket készített.