Esküvőre DJ Budapest

Esküvőre DJ Budapest 01
Esküvőre DJ Budapest 02
Esküvőre DJ Budapest 03
Esküvőre DJ Budapest 04
Esküvőre DJ Budapest 05
Esküvőre DJ Budapest 06
Esküvőre DJ Budapest 07
Esküvőre DJ Budapest 08
Esküvőre DJ Budapest 09
Esküvőre DJ Budapest 10
Esküvőre DJ Budapest 11
Esküvőre DJ Budapest 12
Esküvőre DJ Budapest 13
Esküvőre DJ Budapest 14
Esküvőre DJ Budapest 15
Esküvőre DJ Budapest 16
Esküvőre DJ Budapest 17
Esküvőre DJ Budapest 18
Esküvőre DJ Budapest 19
Esküvőre DJ Budapest 20
Esküvőre DJ Budapest 21
Esküvőre DJ Budapest 22
Esküvőre DJ Budapest 23
Esküvőre DJ Budapest 24
Esküvőre DJ Budapest 25
Esküvőre DJ Budapest 26
Esküvőre DJ Budapest 27
Esküvőre DJ Budapest 28
Esküvőre DJ Budapest 29
Esküvőre DJ Budapest 30
Esküvőre DJ Budapest 31
Esküvőre DJ Budapest 32
Esküvőre DJ Budapest 33
Esküvőre DJ Budapest 34
Esküvőre DJ Budapest 35
Esküvőre DJ Budapest 36
Esküvőre DJ Budapest 37
Esküvőre DJ Budapest 38
Esküvőre DJ Budapest 39
Esküvőre DJ Budapest 40
Esküvőre DJ Budapest 41
Esküvőre DJ Budapest 42
Esküvőre DJ Budapest 43

Esküvőre DJ Budapest

Esküvői DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, party videó, esküvői játékok, Budapest, Megyeri csárda

Eszter és Zoltán mikor felkerestek elmondták, hogy egy kis családias esküvőt szeretnének tartani amire néhány barátjukat is meghívják. Végig nézték honlapomat és látták szolgáltatásinkat. Az egyeztetés során megírtuk a teljes forgatókönyvet, hogy minden zökkenőmentes legyen nagy napjukon. Végül több szolgáltatásunkat is igénybe vették.

Esküvőjük helyszínéül a budapesti Megyeri Csárdát választották. Ez egy nagyon régi hangulatos csárda, nagy kerthelyiséggel, és magyaros kis belső helyiségekkel. Mikor odaértünk kíváncsiak voltunk, hogy fog majd elférni technikánk. Sok helyünk sajnos nem volt, de azért megoldottuk az összeszerelést. A legnagyobb gondban a hangulatvilágítás elhelyezésével voltunk. Végül minden a helyére került. A tánctér nem bizonyult nagynak, de mivel nem volt nagy a létszám, így nem izgultunk, hogy a vendégek nem fognak elférni.

Party videó szolgáltatást is kértek. Már megérkezéskor elkezdtük forgatni, hogy minél több jelenetet bele tudjunk tenni rövid filmjükbe. Felvettük a polgári szertartást, a nyitótáncukat, a játékokat amiket játszottunk és nem utolsó sorban partyjukat.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Eszterék egy gyönyörű veterán autóval érkeztek meg a helyszínre. A kerthelyiségben egy színpad volt felállítva egy kis sátor alatt, ahol a pap már várta őket. A hatalmas fák árnyékában gyönyörű beszédet mondva adta őket össze. Ceremóniamesterként levezényeltem a szertartás utáni csokordobást, valamint a tányértörést is. Miután elfoglalták a vendégek helyüket, egy slideshow következett mely a pár gyermekkori és közösen átélt élményeinek fényképeit mutatta be, mindenki nagy örömére. Jókat derültek a vicces fényképeken.Vacsora közben játszottunk egy rövidet, illetve Zoli eldobta Eszter harisnyakötőjét a még bekötetlen fejű srácoknak.

Esküvőre DJ Budapest

Mint esküvőre DJ Budapesten zenélhettem újra. Sokat járok pesti esküvőkre. Minden esküvő más és más, így sosem tudom előre milyen zenét kell majd játszanom. Mindig más a közönsége, mások az igények, és ez csak ott derül ki, hogy mi az amire táncolnak. A kis létszám ellenére remek hangulat kerekedett, de mindez kiderül kis party videójukból is.