Esküvői DJ és Ceremóniamester Budapest Gellért Szálló

Esküvői DJ és Ceremóniamester Budapest Gellért Szálló

Esküvői DJ és Ceremóniamester Budapest Gellért Szálló. Elena és Gábor esküvője egy igazán impozáns szállodában esett meg. Választásuk a budapesti Szent Gellért Szállóra esett. Nem jártunk még ezen a helyen, így mi is kíváncsian tértünk útra nagy napjukon. Egy újabb kétnyelvű esküvőn vehettünk részt. Elena részéről családja Oroszország mondhatni legtávolabbi részéről érkezett a jeles eseményre. Szüleit sajnos ritkán látja, így Elena borzasztóan várta esküvőjüket, hogy végre családját is maga mellett tudhassa pár nap erejéig.
Érkezésünk után feltérképeztük a szálloda azon termét ahova be kell pakolnunk. Korán érkeztünk, hogy minden időben a helyén legyen. Kipakoltunk az autóból és elkezdtünk szerelni. Kiraktuk a hangulatvilágításunkat is. Mint esküvői DJ összeszereltem pultomat is és a hangtechnikát.
Időben végeztünk, mégegyszer mindent leellenőriztünk, hogy rendben működjön mire a vendégek megérkeznek.

Ceremóniamester

Én mint ceremóniamester átöltöztem a kipakolás után. A szálloda bejáratánál vártam az érkező vendégeket és az ifjú párt. A szálloda halljában állófogadással köszöntötték a meghívottakat. Itt volt idő bőven a beszélgetésre, a megismerkedésre, a rokonok és barátok újra találkozására. Ezután felmentünk a terembe ahol már a szépen feldíszített asztalok várták a násznépet. A kifüggesztett ültetési rendnek köszönhetően mindenki megtalálta a neki szánt helyet.
Gáborék showbevonulással nyitották meg a vacsorát. Mint ceremóniamester sokszor ezzel indítjuk az estét ami megalapozza az est hangulatát. Ez az ő esetükben is így történt. A leves elfogyasztása után a házaspárbaj elnevezésű játékot játszottuk. Majd folytatódott a vacsora. A desszert után az esti party a nyitótánccal kezdődött el.

Esküvői DJ

Esküvői DJ-ként pultomba állva szolgáltattam a zenét. A hangulat remek volt. Mivel a vendégek egy részer orosz volt, így az általuk ismert hagyományos zenéket is játszhattam, Elenának köszönhetően. Hisz átküldte nekem még jóval a nagy napjuk előtt. Mint esküvői DJ számomra is érdekes zenék voltak, de kiváló hangulat volt, és szinte mindenki táncolt.
Az est folyamán még egyet játszottunk a programok között. Összességében nagyon kellemes esküvőn vettünk részt. Elena és Gábor végtelen kedvessége már az első találkozásunk óta elragadott minket és tudtuk, hogy ilyen emberekkel hibátlan esküvőn vehetünk részt. Így is lett!