Esküvőre DJ

Esküvőre DJ és CeremóniamesterEsküvőre DJ Fazekas János:

Esküvőre DJ és Ceremóniamester egy személyben.

Fazekas János a méltán népszerű és elismert Suri Imre mellett, egy Székesfehérvár közelében fekvő település disco-jában kezdte pályafutását és több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik, az eltelt idő alatt több ezer céges és privát rendezvényt bonyolított le, zenélt végig.

Fazekas János az Esküvőre DJ és Ceremóniamester szolgáltatással közel 20 éve, 2000 óta kezdett intenzíven foglalkozni, amikor az esküvők szervezése, hangosítása során szembesült azzal, van egy réteg akik igénylik a modernebb, populáris tánczenéket és egyben színvonalas műsorvezetésre is szükségük van. Fazekas János a 25 éves szakmai múltja során minden korosztályt szórakoztatott már, jól ismeri a felmerülő igényeket. Referenciáit külön menüpont alatt olvashatjátok.

Esküvői DJ és Ceremóniamester Referencia film


Esküvőre DJ és Ceremóniamester referencia film on Vimeo.

Esküvőre DJ

Az esküvői DJ gondoskodik az esküvő parádés hangulatáról, az esküvő szerves részét képezi!
Amennyiben szükséges, úgy a polgári szertartáshoz szükséges technikai eszközöket, mikrofonokat, hangsugárzókat, lejátszót, valamennyi szükséges összekötő kábelt és más egyéb eszközöket biztosítja, vagy pl. a gyermekkori képekből összeállított kis filmeteket vetíti le technikája segítségével! Hangulatos világítási berendezéseivel impozáns megjelenést kölcsönöz a teremnek, ezzel is tovább fokozva az esküvői dekoráció megjelenését.

Zenei repertoárja lefedi a 70-es évektől napjainkig terjedő időszak örökzöld, populáris slágereit, de igény szerint egyedileg összeállított zenei blokkokat is szívesen játszik.
Az est folyamán a zenéit úgy válogatja, hogy lehetőség szerint minden vendéget megmozgasson és hogy mindenki jól érezze magát!
Akik fiatalos esküvőt szerveznek, de ugyanakkor idősek is vannak a társaságban, azoknak jó választás az esküvőre DJ!


Esküvőre DJ referencia film on Vimeo.
Reméljük, hogy leírásunk segített abban, hogy megfelelő döntést tudjatok hozni és egy valóban jó hangulatú partin vegyetek részt, jó eseteben veletek együtt a kedves rokonok és barátok is egy fergeteges buliból térnek majd haza és örömmel nézik, nézitek vissza ezután a nagy napról készült képeket, videókat!
Mindenesetre, bármi is legyen a döntésetek, célszerű a vendégsereggel is megosztani, melyik szórakoztatási formát választottátok!

Esküvőre DJ – egy kiváló alternatíva a szórakoztatásra!

Esküvőre DJ
  • Esküvőre DJ
5
Sending
User Review
5 (2 votes)