Esküvői DJ és Ceremóniamester Eger Szépasszonyvölgy Ködmön Csárda

Esküvői DJ és Ceremóniamester Eger Szépasszonyvölgy Ködmön Csárda.

esküvői dj és ceremóniamester eger 1Eger csodálatos város. Az egri Szépasszonyvölgyet pedig még ha csak hallomásról is, de mindenki ismeri. Mi is ide tartottunk egy május elejei napon, mégpedig a völgyben elhelyezkedő Ködmön Csárdába. A csárda egy hegyoldal aljában helyezkedik el, pinceként mélyen benyúlva a hegy gyomrába. Egész a belsejébe kellett nekünk is bepakolnunk esküvői DJ dolgainkat, hangfalainkat, lámpáinkat. Egész korán érkeztünk, mert innen a polgári majd a templomi szertartásra kellett igyekeznünk, mert ceremóniamesterként mindkét helyen jelen kellett lennem.

Ceremóniamester

esküvői dj és ceremóniamester eger 2A polgári szertartásra a vendégek megérkezése előtt értünk. Én, mint ceremóniamester köszöntöttem a násznépet a hivatal bejáratában. Mikor már összegyűlt az egész násznép, együtt sétáltunk fel a házasságkötő terembe. Mikor mindenki elfoglalta a helyét az ifjú pár külön-külön vonult be az anyakönyvvezető elé. A szertartás a megszokott módon zajlott, egy szép beszéd után következett a gyűrűhúzás, az aláírások majd a homokszórás. A szertartás végén kivonultunk a főtérre ahol a gratuláció után átsétáltunk az egri bazilikához. Mivel ott még volt időnk a szertartás kezdéséig, így a kiscsoportos fotózkodás a templomi szertartás előtt történt meg. Ezután vonultunk be a bazilikába ahol egy csodás szertartáson vehettünk részt. A szertartást követően a kivonulás után készítették el a közös csoportképet. Innen pedig már a szépasszonyvölgyi Ködmön Csárdába indultunk vissza.

Esküvői DJ

esküvői dj és ceremóniamester eger 3Esküvői DJ Eger Szépasszonyvölgy Ködmön Csárda. A vacsora helyszínére érve köszöntő itallal fogadták a vendégeket. Majd egy kis beszélgetés után mindenki megkereste az ültetési rend alapján a helyét. Én mint az est esküvői DJ -je köszöntöttem a násznépet és az ifjú párt, majd átadtam nekik a mikrofont, hogy ők is megköszönjék rokonaiknak és barátaiknak, hogy részt vesznek rég várt esküvőjükön. Mindezek után slideshow vetítés következett mely a régi gyermekkori képeikből és a már közösen átélt utazásaikról szólt. A vacsora elteltével elkezdődött a nyitótánc, majd a várva várt esküvői party. A vendégek mondhatjuk, hogy letáncolták a vacsorát, mert szinte mindenki elkezdett táncolni, mulatni. Esküvői DJ és Ceremóniamester Eger Szépasszonyvölgy Ködmön Csárda