Esküvői DJ Hantos

Esküvői DJ Hantos 01
Esküvői DJ Hantos 02
Esküvői DJ Hantos 03
Esküvői DJ Hantos 04
Esküvői DJ Hantos 05
Esküvői DJ Hantos 06
Esküvői DJ Hantos 07
Esküvői DJ Hantos 08
Esküvői DJ Hantos 09
Esküvői DJ Hantos 10
Esküvői DJ Hantos 11
Esküvői DJ Hantos 12
Esküvői DJ Hantos 13
Esküvői DJ Hantos 14
Esküvői DJ Hantos 15
Esküvői DJ Hantos 16
Esküvői DJ Hantos 17
Esküvői DJ Hantos 18
Esküvői DJ Hantos 19
Esküvői DJ Hantos 20
Esküvői DJ Hantos 21
Esküvői DJ Hantos 22
Esküvői DJ Hantos 23
Esküvői DJ Hantos 24
Esküvői DJ Hantos 25
Esküvői DJ Hantos 26
Esküvői DJ Hantos 27
Esküvői DJ Hantos 28
Esküvői DJ Hantos 29
Esküvői DJ Hantos 30
Esküvői DJ Hantos 31
Esküvői DJ Hantos 32
Esküvői DJ Hantos 33
Esküvői DJ Hantos 34
Esküvői DJ Hantos 35
Esküvői DJ Hantos 36
Esküvői DJ Hantos 37
Esküvői DJ Hantos 38
Esküvői DJ Hantos 39
Esküvői DJ Hantos 40
Esküvői DJ Hantos 41
Esküvői DJ Hantos 42

Esküvői DJ Hantos

Esküvői DJ Hantos. Egy fiatal hantosi pár talált ránk, hogy el tudnánk e vállalni esküvőjük napját. Megnézték filmjeinket és több referenciánkat is és Briginél nem volt kérdés, hogy minket szeretne. Természetesen örömmel mondtam igent számukra. Találkozásunkkor mindent részletesen egyeztettünk és elkészítettük a forgatókönyvet is. Röviden elmesélték merre élnek mivel foglalkoznak mik a terveik. Ez sokat jelent nekem, mivel ilyenkor már elkezd körvonalazódni bennem filmük története.

Cinematográfus

Egy gyönyörű tavaszi napon mint cinematográfus Balatonfüredre tartottam Gáborékkal. Mindkettőjüknek kedves helyszín, ezért választották ezt a csodálatos Balaton parti várost. Ilyenkor még nincs az a zsúfoltság mint nyáron mikor alig lehet megmozdulni a tömegtől ezen a csodás helyen. Örültem, hogy ezt a környéket választották.
Filmjük jelenetei abban is különböznek a nagy átlagban felvett jelenetektől, hogy ők egymásnak segítettek az öltözködésben. Igazán megható volt látni és megörökíteni ezt az érzelmes ifjú párt. Mindketten alapvetően kedvesek és nagyon vidámak. Gábor elmondta, hogy ő az aki sosem sír. De mint kiderül filmjükből, az oltár előtt törölgette könnyeit. Szintén nagyon megható jelenet volt. Nekik köszönhetően az egyik legérzelmesebb filmem készülhetett el.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Hantosra mentünk nagy napjukon, itt tartották a polgári és a templomi szertartást is, melyen számos hozzájuk közelálló barát és a rokonság vett részt. Természetesen mi megint kora reggel indultunk útnak, hogy mindennel elkészüljünk. Összeraktuk hangulatvilágításunkat, robotlámpáinkat, dj felszerelésem.
A ceremóniák után az étteremhez érkezve mint ceremóniamester vezényeltem le a tányértörést és a csokordobást. Majd az étterembe belépve mindenki helyet foglalt. A show bevonulás remekül sikerült, ekkor köszöntöttem a friss házasokat és vendégeiket. Gábor is szólt néhány szót a meghívottakhoz mielőtt a vacsora megkezdődött.
Az esti partyn én zenéltem mint esküvői DJ, nyitótáncuk után mindenki a tánctéren táncolt és az egész estét ez jellemezte. Egy igazi vidékies lagziban vehettünk részt, mint esküvői DJ nem igazán a populáris zenét kellett játszanom, hanem inkább mulatós zenére volt igény. Party fotósunk rengeteg táncolós fotót készített. Az estét a tánc, a jó hangulat, a nevetés kísérte végig mely reggelig eltartott.

Esküvő DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, Cinematográfus, Hantos