Esküvői DJ Tordas

Esküvői DJ Tordas 01
Esküvői DJ Tordas 02
Esküvői DJ Tordas 03
Esküvői DJ Tordas 04
Esküvői DJ Tordas 05
Esküvői DJ Tordas 06
Esküvői DJ Tordas 07
Esküvői DJ Tordas 08
Esküvői DJ Tordas 09
Esküvői DJ Tordas 10
Esküvői DJ Tordas 11
Esküvői DJ Tordas 12
Esküvői DJ Tordas 13
Esküvői DJ Tordas 14
Esküvői DJ Tordas 15
Esküvői DJ Tordas 16
Esküvői DJ Tordas 17
Esküvői DJ Tordas 18
Esküvői DJ Tordas 19
Esküvői DJ Tordas 20
Esküvői DJ Tordas 21
Esküvői DJ Tordas 22
Esküvői DJ Tordas 23
Esküvői DJ Tordas 24
Esküvői DJ Tordas 25
Esküvői DJ Tordas 26
Esküvői DJ Tordas 27
Esküvői DJ Tordas 28
Esküvői DJ Tordas 29
Esküvői DJ Tordas 30
Esküvői DJ Tordas 31
Esküvői DJ Tordas 32
Esküvői DJ Tordas 33
Esküvői DJ Tordas 34
Esküvői DJ Tordas 35
Esküvői DJ Tordas 36
Esküvői DJ Tordas 37
Esküvői DJ Tordas 38
Esküvői DJ Tordas 39
Esküvői DJ Tordas 40
Esküvői DJ Tordas 41
Esküvői DJ Tordas 42
Esküvői DJ Tordas 43
Esküvői DJ Tordas 44
Esküvői DJ Tordas 45
Esküvői DJ Tordas 46
Esküvői DJ Tordas 47
Esküvői DJ Tordas 48

Esküvői DJ Tordas

Dorináékat egy általunk tartott esküvőn ismerhettem meg. Esküvői DJ Tordas. Párja kapta el a harisnyakötőt, így nem volt kérdéses, hogy hamarosan ők is egybekelnek majd. A rendezvény után pár hónapra levelünk érkezett tőlük, melyben engem kértek fel, mint esküvői DJ és Ceremóniamester, hogy legyek részese nagy napjuknak.
Tudni kell, hogy Dorina párja Mark máltai származású fiatalember, így külföldön élnek, és viszonylag ritkán tudnak hazalátogatni Dorina szüleihez. Esküvőjük előtt fél évvel jöttek haza, mikor is megkerestek bennünket egyeztetés és pontosítás céljából.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Esküvőjüket Tordason tervezték a Tordasi Csárdában. Vendégeik több helyszínről érkeztek, Magyarországról több helyről, Spanyolországból és természetesen Mark családja és hozzátartozói Máltáról látogattak el erre a gyönyörű helyre és a fiatalok esküvőjére. Esküvői DJ és Ceremóniamesterként a délelőtti órákban megérkeztünk a helyszínre. A vacsora és a mulatság a csárda teraszán egy horgásztó partján volt, mely teljesen nyitott volt. Már akkor gondoltuk, hogy azért éjszaka nem lesz melegünk, annak ellenére, hogy napközben csodálatos idő volt.

Nekiláttunk az összeszerelésnek és hangulatvilágítás kihelyezésének is. Kora délutánra végeztünk, majd immár átöltözve, vártuk a vendégeket. A polgári szertartás a csárda melletti horgásztó közepén elhelyezkedő kis szigeten zajlott. Kétnyelvű esküvőként az anyakönyvvezető által elmondott beszédet is két nyelven hallhattuk. A szertartás után a kiscsoportos és a közös csoportképek készültek el. Majd a vendégek ültetőkártyák hiányában némi tanakodás után az asztalokhoz ültek.

Dorináék benne voltak minden jóban, így az ő napjukon sem maradhattak el az előre megbeszélt vicces játékok. Sok külföldi vendég volt, akik még nem láttak magyar esküvőt, hogy nálunk hogyis zajlik mindez. Fantasztikus hangulat volt, mindenkinek folyt a könnye a nevetéstől. Nagyon jól érezték magukat. Esküvői DJ-ként mindenféle zenét játszom. Ezen az esküvőn is sok populáris zenét játszottam, a menyasszonytáncot Dorina mulatós zenére ropta, melyre a külföldi vendégek egyaránt ropták és szemmel láthatóan igen élvezték annak ellenére, hogy nem értik a nyelvünket.

Esküvő DJ és Ceremóniamester, hangulatvilágítás, robotlámpák, party fotó, Tordas – Tordasi Csárda