Esküvői DJ Gánt

Esküvői DJ Gánt 01
Esküvői DJ Gánt 02
Esküvői DJ Gánt 03
Esküvői DJ Gánt 04
Esküvői DJ Gánt 05
Esküvői DJ Gánt 06
Esküvői DJ Gánt 07
Esküvői DJ Gánt 08
Esküvői DJ Gánt 09
Esküvői DJ Gánt 10
Esküvői DJ Gánt 11
Esküvői DJ Gánt 12
Esküvői DJ Gánt 13
Esküvői DJ Gánt 14
Esküvői DJ Gánt 15
Esküvői DJ Gánt 16
Esküvői DJ Gánt 17
Esküvői DJ Gánt 18
Esküvői DJ Gánt 19
Esküvői DJ Gánt 20
Esküvői DJ Gánt 21
Esküvői DJ Gánt 22
Esküvői DJ Gánt 23
Esküvői DJ Gánt 24
Esküvői DJ Gánt 25
Esküvői DJ Gánt 26
Esküvői DJ Gánt 27
Esküvői DJ Gánt 28
Esküvői DJ Gánt 29
Esküvői DJ Gánt 30
Esküvői DJ Gánt 31
Esküvői DJ Gánt 32
Esküvői DJ Gánt 33
Esküvői DJ Gánt 34
Esküvői DJ Gánt 35
Esküvői DJ Gánt 36
Esküvői DJ Gánt 37
Esküvői DJ Gánt 38
Esküvői DJ Gánt 39
Esküvői DJ Gánt 40
Esküvői DJ Gánt 41
Esküvői DJ Gánt 42
Esküvői DJ Gánt 43
Esküvői DJ Gánt 44

Esküvői DJ Gánt

Esküvőre DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, party videó, esküvői játékok, Gánt

Anita és Norbi egy nagyon kedves fiatal pár. Mikor megkerestek, elmondták, hogy helybéliek illetve, hogy Gánton szeretnék esküvőjüket megtartani. Tudni kell, hogy Gánton egyetlen egy vendéglő található, ez pedig a Vértes Vendéglő és Fogadó. Meg kell jegyeznem mennyire hangulatos, családias a hely. Vendégszeretők és maga a tulajdonos segédkezett mindenben reggeltől egészen másnap reggelig az esküvő végéig. Itt tényleg a vendégekért vannak és lesik minden kívánságukat. Az ételek pedig tényleg igazán finomak, úgy mint az esküvői vacsora is.

Anitáék szerették volna film formájában is megörökíteni napjukat, ezért party videó szolgáltatásunkkal is éltek. Hogy filmjük még különlegesebb legyen, egy külön napon Budapestre mentünk, hogy kreatív jeleneteket vegyünk fel filmjükhöz. Elmentünk az Erzsébet térre az óriáskerékhez,a városligeti tóhoz és a vajdahunyad várához. Az itt felvett jelenetekkel pedig színesíteni tudtam party videójukat.

Esküvőre DJ és Ceremóniamester

Mikor elérkezett esküvőjük napja, mi is Gántra utaztunk. A kerthelységben már készülődtek a polgári szertartáshoz. Mi is bepakoltunk, majd átöltöztünk és mint ceremóniamester átmentem Anitáék lányos házához, mivel Norbi a násznéppel együtt ide érkezett lánykikérésre. Ezután mentünk át a vendéglőhöz, ahol is a polgári szertartás következett és az anyakönyv vezető összeadta a fiatalokat. Nagy taps követte a ceremóniát, ez jó jel. A család és rokonság mellett sok barátot hívtak meg, mind Norbi mind Anita részéről.

A szertartás után a még férj nélküli lányokat egy csoportba tereltem, hogy Anita el tudja dobni menyasszonyi csokrát. Sokan szerették volna elkapni, de végül egy nagyon édes kislány kapta el a virágot. Ezek után a vacsorához készülődtek a meghívottak, de még mielőtt mindenki elkezdte volna a finom ételek elfogyasztását, a showbevonulás következett. Ez a vendégek számára meglepetés volt, a friss házasok viszont be voltak avatva. Nagyon jó hangulat kerekedett már a vacsora előtt. Ceremóniamesterként két játékot konferáltam végig, a hintómesét és a házaspárbajt választotta Anita.

Esküvői DJ Gánt

Esküvői DJ Gánt szolgáltatóként egész éjjel zenéltem, szétszedték az éttermet annyira jól érezték magukat a vendégek. Party fotók is készültek az est folyamán. Party videójukból pedig mindenki számára kiderül mennyire fantasztikus hangulatú esküvőn vehettünk részt.