Esküvő DJ Budapesten

Esküvő DJ Budapesten 01
Esküvő DJ Budapesten 02
Esküvő DJ Budapesten 03
Esküvő DJ Budapesten 04
Esküvő DJ Budapesten 05
Esküvő DJ Budapesten 06
Esküvő DJ Budapesten 07
Esküvő DJ Budapesten 08
Esküvő DJ Budapesten 09
Esküvő DJ Budapesten 10
Esküvő DJ Budapesten 11
Esküvő DJ Budapesten 12
Esküvő DJ Budapesten 13
Esküvő DJ Budapesten 14
Esküvő DJ Budapesten 15
Esküvő DJ Budapesten 16
Esküvő DJ Budapesten 17
Esküvő DJ Budapesten 18
Esküvő DJ Budapesten 19
Esküvő DJ Budapesten 20
Esküvő DJ Budapesten 21
Esküvő DJ Budapesten 22
Esküvő DJ Budapesten 23
Esküvő DJ Budapesten 24
Esküvő DJ Budapesten 25
Esküvő DJ Budapesten 26
Esküvő DJ Budapesten 27
Esküvő DJ Budapesten 28
Esküvő DJ Budapesten 29
Esküvő DJ Budapesten 30
Esküvő DJ Budapesten 31
Esküvő DJ Budapesten 32
Esküvő DJ Budapesten 33
Esküvő DJ Budapesten 34
Esküvő DJ Budapesten 35
Esküvő DJ Budapesten 36
Esküvő DJ Budapesten 37
Esküvő DJ Budapesten 38
Esküvő DJ Budapesten 39
Esküvő DJ Budapesten 40

Esküvő DJ Budapesten

Esküvő DJ Budapesten. Esküvői DJ szolgáltatásommal rengeteg esküvőn részt vettem már Budapest számos helyszínén. Mikor a fiatalok felkerestek elmondták, hogy a Budavár Szalonban tartják meg nagy napjukat. Nagy baráti tá   rsaságuk van, így számos vendégre számíthatunk. Mivel a násznép és maga a terem is hatalmas a hangosítást meg kellett oldanunk. Sajnos hangulatvilágításainkat nem kérték, ami hiányzik a party fotókon, melyek a fehér világításnak köszönhetően a megszokott színes képek helyett, egyszínűek lettek. Ezt egy kicsit sajnáltuk. Robotlámpáink viszont szépen megvilágították a táncteret.

Ezen a helyszínen még nem jártunk. Délben indultunk csak útnak, tudván, hogy hangulatvilágításokat nem kell kihelyezni, és ennek hiányában, rövidebb időt vesz igénybe a többi technikánk installálása. A terem pazar volt, rengeteg körasztallal és nagy tánctérrel. A vendégek kora este érkeztek a helyszínre. Az ültetési rendnek megfelelően foglalták el helyüket, majd hamarosan, még a vacsora előtt videó vetítéssel folytatódott a nagy esemény. A fotók után végre elkezdődhetett a vacsora, melyet már nagyon vártak a vendégek.

Mint esküvői DJ már a vacsora alatt is szolgáltattam a halk aláfestő zenét, mely mellett mindenki nyugodtan tudott beszélgetni. Az ételek elfogyasztása után keringővel nyitotta meg az ifjú pár az estét. Rengeteg fiatal volt jelen ezen az eseményen, és örültünk is, hogy ekkora a tánctér, mivel kisebben nem is igazán fért volna el ennyi ember. A táncot az est folyamán néhány játék szakította meg, no meg az esküvői torta. Különböző érdekes játékokat láthattunk ezen az esküvőn. Volt össztánc, mellyel nem minden esetben találkozunk, viszont láthatóan mindenki örömmel fogadta.

Party fotós munkatársunk viccesebbnél viccesebb képeket készített, volt földön fetrengés, rengeteg party kellék, a srácok énekeltek, össztánc továbbá az est előrehaladtával az alkohol is megtette hatását. A party igazán jól sikerült, hajnali 5 óráig kitartott. Az ifjú házasok hálásak voltak, mi pedig örömmel tértünk haza, egy kiváló esküvőről.

Esküvői DJ Budapest, Budavár Szalon, party fotós, videó vetítés, robotlámpák, esküvői játékok