Esküvői DJ és Ceremóniamester Gyöngyös Farkasmály Borhotel

Esküvői DJ és Ceremóniamester Gyöngyös Farkasmály Borhotel

Esküvői DJ és Ceremóniamester Gyöngyös Farkasmály Borhotel. E gyönyörű helyen többször is volt szerencsénk járni. Gyöngyöstől néhány kilométerre található ez a borhotel, ahová a lankás hegyoldal szőlővel övezett útján jutottunk el. Csodás környék, akár pihenni, kirándulni is érdemes ellátogatni hozzájuk. Örültünk, hogy újra itt lehetünk.

Újból több szolgáltásunkat is kérték, többek között esküvői DJ és ceremóniamester, hangulatvilágítás, tánctérvilágítás, videó vetítés és party videót is kértek esküvőjükről. Enikő ez alapján talált ránk, ugyanis tavaly mikor itt jártunk készítettünk party videót. Enikőnek ez nagyon megtetszett, és ő is szerette volna ebben a stílusban megörökíteni nagy napjukat.
Kollégáimmal érkeztem már a délelőtti órákban, hogy mindennel időben elkészüljünk. Ismerve a helyet, a pakolás könnyen ment és a pincérek is már ismerve fogadtak bennünket. Mi már jóval a vendégek érkezése előtt elkészültünk, nyugodtan átöltöztünk és vártuk, hogy megérkezzen az ifjú pár és a násznép.
A polgári szertartásukat a borhotel pincéjében tartották a délutáni órákban. Előtte egy kis állófogadás volt, aprósüteményekkel és italokkal várták a vendégeket. Mi ettől a pillanattól kezdtünk el forgatni és megörökíteni a fontos eseményeket. Esküvői DJ és Ceremóniamester Gyöngyös Farkasmály Borhotel.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Én ceremóniamester feladatomat ellátva a vendégeket a hotel előtt vártam és mindenkit az alsó szinten elhelyezkedő pince bejáratához invitáltam. Gyönyörű napsütéses tavaszi idő volt, az állófogadást így a kinti részen tudták megtartani. Mikor a polgári szertartás elkezdődött, jó magam is a kamerám mögé álltam és rögzítettem az eseményeket. Ezek után a vendégek az éttermi részbe fáradtak és elfoglalták helyüket. Hamarosan megkezdődött a nálunk jól bevált és megszokott show bevonulás, melyet eddig minden násznép hatalmas ovációval fogadott. Bálintéknál sem történt ez másképp. Itt köszöntöttem a párt és vendégeiket, majd átadtam Bálintnak a mikrofont pár szó erejéig.

A levest hamarosan tálalták és elkezdődött a vacsora. A leves után a szokásos házaspárbajt játszottuk, ezután a másodikat hozták és hamarosan megkezdődött a party.
Ezt Enikőék egy keringővel nyitották meg, én pedig táncukat követően immár mint esküvői dj pultom mögül, mikrofonnal a kezemben a tánctérre hívtam vendégeiket. Szinte azonnal kiváló hangulat alakult ki mely egészen hajnalig eltartott.
Volt mit megörökíteni és örömmel zárhattuk ezt a szép kis tavaszi esküvőt. Esküvői DJ és Ceremóniamester Gyöngyös Farkasmály Borhotel.

Esküvői DJ és Ceremóniamester, hangulatvilágítás, tánctérvilágítás, videó vetítés, party videó – Gyöngyös, Farkasmály Borhotel