Esküvői DJ és Ceremóniamester Budapest Café Ponyvaregény

Esküvői DJ és Ceremóniamester Budapest Café Ponyvaregény.
esküvői dj és ceremóniamester kopaszi gát 2Szandra és Jani engem kértek fel mint esküvői DJ és ceremóniamester, hogy vezényeljem le életük nagy napját.
Mondhatni az április szeszélyes. Ennek tudatában többször is egyeztettünk, hogy és hol is legyen pontosan Szandráék esküvője a Café Ponyvaregényben. Ők a sátras részben szerették volna tartani, de az időjárás kiszámíthatatlansága miatt nem voltunk benne biztosak, hogy jó ötlet e. Viszont a vendégek jobban elférnének kint, mert bent igen szűkös a hely egy esküvői vacsora és party megtartására. Végül esküvőjük előtti este eldöntötték, hogy a kinti sátras megoldást választják.
Reggel mikor elindultunk borús, hűvös idő volt, de szerencsére nem esett az eső. A Ponyveregényben már többször jártunk, így tudtuk mit hova tegyünk. Az asztalok elrendezése is általában ugyanúgy van a hely adottsága miatt, így most sem volt másképp. Janiék még aznap beugrottak, hogy minden rendben megy e a helyszínen.

Ceremóniamester

esküvői dj és ceremóniamester kopaszi gát 1A kopaszi gátról kora délután egy XI. kerületi katolikus templomba indultunk, ahol a szertartás kezdete előtt fél órával gyülekezett a násznép. Én már korábban odaértem, mert ceremóniamesterként természetes, hogy a vendégek előtt megérkezzem a templomhoz. Aznap csak az ő esküvőjük volt ebben az egyházban, így nem volt probléma, hogy keveredett volna a násznép egy másik esküvős vendég sereggel. Szandráék több ismerősüket is meghívták a szertartásra. Mivel más nem volt előttünk, így a már megérkezett vendégek helyet tudtak foglalni a templomban. Legvégül Szandra érkezett meg. Jani nagy izgalommal, teli kíváncsisággal várta az oltár előtt kedvesét, akit menyasszonyi ruhájában akkor látott meg először. Szandra szintén izgult kicsit de boldogan vonult végig csodás ruhájában a vörös szőnyegen vőlegénye mellé.
A szertartás után nagycsoportkép készült a templom előtti lépcsősoron. Ezt követte a templom oldalában a kiscsoportos fotózás. Mint ceremóniamester innen pedig mindenkit a vacsora helyszínére invitáltam.

Esküvői DJ

esküvői dj és ceremóniamester kopaszi gát 3A Café Ponyvaregényben vártam a vendégeket. Szandra és Jani egy kicsit később jöttek, ugyanis a kopaszi gáton még fotózkodtak egy kicsit. Mire megérkeztek a megrendelt hatalmas lufijuk is megérkezett, amelyben 70db pici lufi volt. Ezt az étterem kertjében a duna partján durrantották ki a násznép jelenlétében. Ezután elkezdődhetett a vacsora, majd egy kis játék következett.
Nyitótáncukra átöltözött az ifjú pár, ugyanis egy igazi latinos táncot adtak elő vendégeiknek. Ezután elkezdődött a party, én mint esküvői DJ szolgáltattam a különböző zenéket és teljesítettem néhány kívánságot. Barátaik és rokonaik remekül táncoltak, Szandrát is rendesen megtáncoltatták, aki fáradhatatlanul táncolt mindenkivel.