Esküvői DJ és Ceremóniamester Columbus Hajó, Budapest

Esküvői DJ és Ceremóniamester Columbus Hajó, Budapest

Egy eseményteli szombati reggel indultunk el a Columbus Hajóra. Aznap volt éppen a duna felett a red bull air race, így a rakpart ahol a hajó található teljesen le volt zárva. Ezt tudván már előre jeleztük az ifjú párnak Petrának és Daninak, hogy valahogy intézzenek nekünk behajtási engedélyt, amíg kipakoljuk a technikánkat. Szerencsére sikerült és beengedtek bennünket. Mint esküvői DJ a hajó elejébe pakoltunk ki, közben előttünk egy zenekar is helyet foglalt, akik majd a vendégek érkezésétől a vacsora végéig szolgáltatják a zenét.
Körasztalokkal megterített, gyönyörűen feldíszített tágas teremben volt mind a vacsora mind a tánctér. Ideális helyszín esküvők megtartására.

Ceremóniamester

16:30-kor érkeztek meg a vendégek a hajóra. Mindenki előbb elindult egy kicsit, tudván, hogy le van zárva az út. A repülők 18 óráig bemutatóztak és pont a hajó előtt a duna felett kezdték el bemutatójukat, sokak nagy örömére. Mindez 18 óráig tartott amikor is a hajó kinti oldalsó teraszán elkezdődött a polgári szertartás. Dani viccelődött is, hogy ő ezt pont így szervezte le, és tényleg. Mint ceremóniamester az állófogadás után kitereltem a vendégeket a teraszra, ahol a repülőktől már elcsendesedett idilli környezetben, kilátással a budai várra elkezdődött a szertartás. A szertartást mi hangosítottuk és a zenei aláfestést is mi kezeltük. A pezsgős koccintás után a nagycsoportkép következett háttérben a várral. Ezek után a gratuláció, majd a kiscsoportos fotózkodás zajlott le. A vacsora előtt mindenki elfoglalta helyét és megkezdődött az ünnepélyes bevonulás. Szokásomhoz híven én mint ceremóniamester köszöntöttem az ifjú párt. Majd ők is pár mondatot szóltak a meghívott családtagjaikhoz, rokonaikhoz és barátaikhoz. Ezek után a zenekar tovább játszott és elkezdődött a vacsora. A végén Petráékkal házaspárbajoztunk egyet.

Esküvői DJ

Egy gyors pakolás után a táncparketten már csak a DJ pultom és én mint esküvői DJ maradtam. És megkezdődött a nyitótánc. Megkértem mindenkit alkossanak egy nagy kört, majd az ifjú házasokhoz csatlakozva mindenki táncra perdült. Elkezdődött a party. Fiatalos társaság volt, szinte mindenre vevők voltak. Igazán remek hangulatú este volt, megállás nélkül táncoltak, így még a második játékot is kihagytuk, mert nem akartuk megszakítani a kiváló hangulatot mely egészen kora hajnalig tartott, még a nap is feljött a party végére.