Esküvői DJ és Ceremóniamester Tarnóca Kúria, Soponya

Esküvői DJ és Ceremóniamester Tarnóca Kúria, Soponya

Tarnóca Kúria Soponya 1

Barnival már egy régebbi esküvőn találkoztunk. Ez által kerestek meg bennünket menyasszonyával Zitával. Mivel már látott dolgozni mint esküvői DJ és ceremóniamester így tudta, hogy mit nyújtok. A Soponya mellett található Tarnóca Kúriában tartották esküvőjüket egy júniusi pénteken. Még nem jártunk ott így kíváncsian vártuk esküvőjüket. A kúria mellett található épületben volt a party melynek egyik fele teljesen nyitott amely ponyvával volt befedve. Szépen megoldották, és a 180 fő is kényelmesen elfért a körasztaloknál. A tánctér laminált padlóval volt lerakva. Az épület többi részén zöld padlószőnyeg volt elhelyezve. Körülnéztünk a kúriában is. Ahol szintén volt kisterem, mely alkalmas kisebb esküvőkre is. A szobák nagyon szépek, igényesen vannak berendezve. A kúria előtti kertben állították fel a boldogságkaput, és helyezték ki a székeket a délutáni szertartásra. Szép feldíszítették. Mi kipakoltuk dolgainkat és a kért hangulatvilágítást is. Hangulatvilágításunk csodálatos színeket adott a teljesen fehér teremnek.

Ceremóniamester

Tarnóca Kúria Soponya 2

Ceremóniamesterként a vendégeket már a bejáratnál köszöntöttem, akik szép számban érkeztek a helyszínre. Megkértem őket fáradjanak a kertbe a polgári szertartás helyszínére. A ceremónia után elkészült a közös csoportkép, majd megkértem a hajadon lányokat, hogy lépjenek ki a sorok közül, ugyanis Zita el fogja dobni menyasszonyi csokrát. Ezután következett a gratulációval egybekötött kiscsoportos fotózás. A vacsoráig még bőven volt időnk, így is terveztük, így a szép számú társaság tudott egymással beszélgetni. Az ünnepélyes bevonulást követően elkezdődött a slideshow, majd a vacsora. Az ételek elfogyasztása után játszottunk egyet, majd elkezdődhetett a nyitótánc.

Esküvői DJ

Tarnóca Kúria Soponya 3

Én már pultomban állva szolgáltattam a zenét mint esküvői DJ. A nyitótáncot követően megkértem a vendégeket csatlakozzanak Barniékhoz. A táncparkett zsúfolásig megtelt, ami így volt az est nagy részében. Nagyon jó bulizós társaság gyűlt össze. A fiataloktól az idősekig mindenki táncolt. Talán az időjárás is segített benne kicsit, ugyanis kint elég hűvös volt az éjszaka. 23 órakor a tortázás után Barni eldobta a szingli férfiaknak Zsófiról lehúzott harisnyakötőjét. A kis pihenő után pedig folytatódott a reggelig tartó mulatozás.