Esküvői DJ Lepsény

Esküvői DJ Lepsény 01
Esküvői DJ Lepsény 02
Esküvői DJ Lepsény 03
Esküvői DJ Lepsény 04
Esküvői DJ Lepsény 05
Esküvői DJ Lepsény 06
Esküvői DJ Lepsény 07
Esküvői DJ Lepsény 08
Esküvői DJ Lepsény 09
Esküvői DJ Lepsény 10
Esküvői DJ Lepsény 11
Esküvői DJ Lepsény 12
Esküvői DJ Lepsény 13
Esküvői DJ Lepsény 14
Esküvői DJ Lepsény 15
Esküvői DJ Lepsény 16
Esküvői DJ Lepsény 17
Esküvői DJ Lepsény 18
Esküvői DJ Lepsény 19
Esküvői DJ Lepsény 20
Esküvői DJ Lepsény 21
Esküvői DJ Lepsény 22
Esküvői DJ Lepsény 23
Esküvői DJ Lepsény 24
Esküvői DJ Lepsény 25
Esküvői DJ Lepsény 26
Esküvői DJ Lepsény 27
Esküvői DJ Lepsény 28
Esküvői DJ Lepsény 29
Esküvői DJ Lepsény 30
Esküvői DJ Lepsény 31
Esküvői DJ Lepsény 32
Esküvői DJ Lepsény 33
Esküvői DJ Lepsény 34
Esküvői DJ Lepsény 35
Esküvői DJ Lepsény 36
Esküvői DJ Lepsény 37
Esküvői DJ Lepsény 38
Esküvői DJ Lepsény 39
Esküvői DJ Lepsény 40
Esküvői DJ Lepsény 41
Esküvői DJ Lepsény 42
Esküvői DJ Lepsény 43
Esküvői DJ Lepsény 44

Esküvői DJ Lepsény

Esküvői DJ, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, Lepsény

Esküvői DJ szolgáltatásom vette igénybe egy kedves pár. Mikor megkeresetek elmondták, hogy Lepsényben a művelődési házban szeretnék megtartani lagzijukat. Még nem jártunk ebben a művelődési házban, viszont azt tudtuk, hogy Lepsény nincs messze Székesfehérvártól. Ezért nem is kellett hajnalban kelnünk, ráértünk délre odaérni. Ekkor kezdtük el összerakni a színpadon DJ pultomat, robotlámpáinkat, és installáltuk hangulatvilágításunkat is, mely millió színben világította meg a falat és a felhelyezett drapériákat. Igazán feldobta a termet és a díszítést is.

A délután folyamán megérkezett a násznép, majd őket követve az ara és a férj is a vőféllyel együtt. Templomi és polgári szertartásuk is volt megérkezésük előtt, továbbá a lányos háznál lánykikérés is szerepelt a program között. A meghívott vendégek nagy része fiatal volt, de persze voltak azért szép számmal idősebbek is.

Esküvői DJ Lepsény

Mikor a vendégek a terembe léptek én, mint esküvői DJ már halk aláfestő zenét játszottam. A vacsora alatti zenéket a pár rám bízta, bízva ízlésemben és abban, hogy már több száz esküvőn vagyok túl, és látom milyen zenére van igény ilyenkor. Most sem történt ez másképp, a násznép kellemes zenei aláfestés mellett fogyaszthatta el vacsoráját. A hangulatvilágításnak köszönhetően a helyi világításra nem is volt szükség, és az ifjú pár kérésének megfelelő színnel világítottunk a vacsora ideje alatt. Nagyon hangulatos volt.

A vacsora elfogyasztása után némi beszélgetést követően elkezdődött a nyitótánc. A pár egy tánctanár által betanított koreográfiát adott elő. Sokunkat meglepett, mert nagyon ügyesek voltak és remek táncokat tanultak be és osztottak meg velünk. Mindenki állva tapsolt a végén. Ez egy jó nyitányt adott partyjuk kezdéséhez, és én végre elkezdhettem zenélni. Mindenki táncolt, az asztalok üresen maradtak.

Éjfél után előkerültek a party szemüvegek, party sapkák és további kellékek is melyet party fotósunk örömmel örökített meg. Nem csupán a fiatalok, hanem főképp az idősek is magukra aggatták ezeket a vicces kiegészítőket, és jókat derültünk velük együtt mindezen. Szuperül néztek ki, ezt a képek is tükrözik. A buli a jó hangulatnak köszönhetően végül reggel fél 7-ig tartott, utána álltunk neki csomagolni és hazaindulni.