Esküvőre DJ és Ceremóniamester Nova Csicsergő Szabadidőközpont

Esküvőre DJ és Ceremóniamester Nova Csicsergő Szabadidőközpont
esküvői DJ Csicsergő Szabadidőközpont Nova 1Ismét Nován voltunk, mint esküvői DJ és Ceremóniamester. Nagy örömmel fogadtuk el a felkérést, mert már többször jártunk a Csicsergő Szabadidőközpontban és mondhatjuk, hogy remek hely. Csodálatos környezetben, színvonalas kiszolgálással, rengeteg szállással és hatalmas, esküvőkre ideális helyszínnel várnak mindenkit.
Bíborék 2 évvel esküvőjüket megelőzően foglaltak le bennünket az esküvőre DJ és ceremóniamester szolgáltatóként. Aznap korán indultunk, ugyanis 2 órás az út Novára. A teremnek ahol a vacsora és a party is volt rendkívűl jó az adottsága. Könnyen lehet be és kipakolni, körben ablakok vannak, de ennek ellenére egyszerű telepíteni hangulatvilágításunkat is.
Kertjében van egy kis tó, ahol akár csónakázni is lehet, van egy erdei tornapályájuk, illetve lovakat, juhokat és szamarakat is tartanak. Ideális helyszín külső polgári szertartások megrendezésére is.
De visszatérve az ifjú pár esküvőjére, Bíbor már délben megérkezett, mert ő ott készülődött a helyszínen.

Ceremóniamester

esküvői DJ Csicsergő Szabadidőközpont Nova 3Polgári szertartásuk már korábban megvolt, így aznapra a templomi szertartás maradt. A község csodálatosan szép katolikus templomjába indultunk, ami autóval 2 percnyire található a szabadidőközponttól. Én a templom előtt köszöntöttem a népes násznépet. Majd megkértem őket foglaljanak helyet a sorok között. Bíbornak és Misinek fél évvel ezelőtt megszületett kisfiuk, így a esketésük után megtartották a keresztelőt is. Így a szertartás egy picit hosszabb volt a szokásosnál. A nagycsoportkép a templom kertjében készült el, ahol ezek után Bíbor eldobta dobócsokrát a még hajadon lányoknak. Mindezek után visszaindultunk az étterembe. Itt állófogadással köszöntötték a vendégeket. Majd ezek után mint ceremóniamester megkértem mindenkit, hogy fáradjanak ki a tó partjára, hogy fotósuk elkészíthesse a kiscsoportos képeket.

Esküvői DJ

esküvői DJ Csicsergő Szabadidőközpont Nova 2A képek elkészítése és a nászajándékok átadása után elkezdődhetett a vacsora, mely alatt mint esküvői DJ már szolgáltattam a zenei aláfestést a teremben. A vacsorát követően Bíbor és Misi egy lassú tánccal nyitották meg a party kezdetét. Népes vendégsereg vett részt nagy napjukon. A parkett sem volt üres egészen hajnali 5 óráig ropták a táncot. Közben azért volt egy kis játék, torta, menyecsketánc és rablás is. Szóval minden ami egy esküvőn lehetett. Remek hangulatú bulival zártuk a napot.