Esküvő DJ Agárd

Esküvő DJ Agárd 01
Esküvő DJ Agárd 02
Esküvő DJ Agárd 03
Esküvő DJ Agárd 04
Esküvő DJ Agárd 05
Esküvő DJ Agárd 06
Esküvő DJ Agárd 07
Esküvő DJ Agárd 08
Esküvő DJ Agárd 09
Esküvő DJ Agárd 10
Esküvő DJ Agárd 11
Esküvő DJ Agárd 12
Esküvő DJ Agárd 13
Esküvő DJ Agárd 14
Esküvő DJ Agárd 15
Esküvő DJ Agárd 16
Esküvő DJ Agárd 17
Esküvő DJ Agárd 18
Esküvő DJ Agárd 19
Esküvő DJ Agárd 20
Esküvő DJ Agárd 21
Esküvő DJ Agárd 22
Esküvő DJ Agárd 23
Esküvő DJ Agárd 24
Esküvő DJ Agárd 25
Esküvő DJ Agárd 26
Esküvő DJ Agárd 27
Esküvő DJ Agárd 28
Esküvő DJ Agárd 29
Esküvő DJ Agárd 30
Esküvő DJ Agárd 31
Esküvő DJ Agárd 32
Esküvő DJ Agárd 33
Esküvő DJ Agárd 34
Esküvő DJ Agárd 35
Esküvő DJ Agárd 36
Esküvő DJ Agárd 37

Esküvő DJ Agárd – itt is jártunk zenét szolgáltatni.

Esküvő DJ + karaoke + ceremóniamester + hangtechnika + fotózás + képek vetítése – Agárd, Pálmajor Rendezvénypark galéria

Az agárdi Pálmajor rendezvénypark közkedvelt helyszín. Gyönyörű helyen fekszik, egy erdő közepén, hatalmas fákkal körülvéve. Könnyű megközelíteni, közel van a Velencei tó, az agárdi termálfürdő csupán 5 percre található és Székesfehérvár is gyorsan elérhető, csupán 20 km-re fekszik. Több teremmel rendelkezik, ahol konferenciákat, különböző rendezvényeket, többek között esküvőket is rendeznek. Mi is többször megfordultunk már ezen a helyszínen, és mindig nagy örömmel megyünk vissza mikor felkérnek egy egy esküvő alkalmával, vagy céges rendezvény keretén belül.

Esküvő DJ Agárd

Az ifjú pár ezt a csodálatos rendezvényparkot választotta ki nagy napjuk helyszínéül. Engem kértek fel, hogy mint esküvő DJ Agárd on tarstam meg az ő partyjukat, illetve legyek a ceremóniamesterük. Party fotós szolgáltatást is kértek tőlünk, így természetesen segítőm és party fotósom is velem tartott. Kis családias esküvőjük volt, nem nagy létszámmal. A polgári szertartásuk a parkban volt, ami fantasztikus hátteret biztosított részükre. Nagyon szép időt fogtak ki és ennek is, illetve a szép helyszínnek és persze elsősorban nekik köszönhetően gyönyörű fotók készülhettek az eseményről.

A szertartást követően a terembe invitáltam a csoportot, ahol is meglepetésként diavetítéssel szembesülhetett az ifjú feleség és férj, továbbá a vendégek nagy része. Gyermekkori képeket vetítettünk nekik, egészen napjainkig közös élményeikből összeállítva. Ceremóniamesterként több játékot is ajánlottam nekik, és ők éltek is néhány ötletemmel, mint ahogy a képek is mutatják. Volt sós kenyér evés, ki a te párod játék, házaspárbaj, csípős krumpli, melyeken minden vendég kivétel nélkül nevetett. Jó kis hangulatban telt az este, a kis létszámú esküvőn mindenki táncolt. Idősebbektől a fiatalokig egyaránt. A party is sokáig tartott, 4 órakor zártunk. Remek party fotók készültek, megörökítettük a játékokat, a vacsora alatt elkapott arckifejezéseket, a menyasszonyi torta felvágását, a vonatozást és táncokat. Összességében egy jó hangulatú, családias kis esküvőn vehettünk részt.