Esküvői DJ és Ceremóniamester Páskom Cottage, Lajoskomárom

Esküvői DJ és Ceremóniamester Páskom Cottage, Lajoskomárom

Esküvői DJ Páskom Cottage 1

Egy gyönyörű májusi napon kedvenc helyünkre a lajoskomárom melletti Páskom Cottageba tartottunk. Néhány szóban meg kell említenünk magát a helyet, mert igazán fantasztikus. Messze híres konyhájáról, háztáji borai pálinkái egyéb finomságai vannak, rendkívül impozáns, pazar a környezete, gyönyörűek a szobáik, van medence, szauna, jakuzzi a kiszolgálás is hiánytalan. Tényleg csak regélni lehet róluk. Eddig inkább kisebb 30-50 fős esküvőre volt alkalmas, de a területre immár nagyobb esküvőkre sátrat is állítottak.
Nóriék esküvője 200 fős volt. A hatalmas hófehér sátorban kényelmesen elfértek a szépen feldíszített körasztalok. Tőlünk több szolgáltatást is kértek. Én voltam az Esküvői DJ és Ceremóniamester, továbbá kértek tőlünk party videót és hangulatvilágítást is.
Már reggel megérkeztünk a helyszínre. Telepítettük technikánkat, elhelyeztük hangulatvilágításainkat melyek igazán szép színekbe világították meg a sátor fehér falait. Mire végeztünk, maradt idő kreatív dolgokat is felvenni a  helyszínen.

Ceremóniamester

Esküvői DJ Páskom Cottage 3

A templomi szertartásukat a lajoskomáromi evangélikus templomban tartották, mely mindössze 2 percnyi autózásra helyezkedik el a helyszíntől. A gyülekező előtt már a templomnál voltunk. Én mint ceremóniamester a templom előtt vártam a násznépet. Nóri és Atti pedig lovashintóval érkeztek meg. A szertartás kb. 1 óra hosszúságú volt. A végén egyből indultunk Páskomba. A vendéglátók frissítőkkel, apró süteményekkel, pogácsákkal várták a meghívott vendégeket. Egy kis beszélgetést követően megkértem a vendégeket, hogy gyűljünk össze egy nagy csoportkép erejéig a gyönyörű zöld akácos elé. A fű, ami mondhatni a tulajdonos szerelme, olyan mint egy golfpálya. Először rá sem mertünk lépni. Mivel esküvőn voltunk szolgáltatóként nem vettük le lábbelinket, de más alkalmakkor mikor ellátogatunk a helyre, az első, hogy ledobjuk cipőinket és mezítláb lépünk a gyönyörű pázsitra.
A csoportkép után megkértem a hajadon lányokat, hogy álljanak ki a sorok közül, ugyanis Nóri el fogja dobni a menyasszonyi csokrát. A csokordobás után következtek a gratulációk majd a kiscsoportos fotózás. Bőven volt idő a beszélgetésekre is.
A vacsorát megelőzően ceremóniamesterként megkértem a vendégeket foglalják el a helyüket mivel az ifjú házasok bevonulása következett. A vacsorát Ruprecht László kreatív séf készítette, a felszolgálást pedig igazi profi csapat segítette. A 200 főre bőven volt ember, akik minden pillanatban rendelkezésükre álltak. Ceremóniamesterként elmondhatom, mi is szeretünk profi csapattal dolgozni. Itt minden hibátlan volt.

Esküvői DJ

Esküvői DJ és Ceremóniamester Páskom Cottage, Lajoskomárom

A vacsora és a játék után mint esküvői DJ már pultomban álltam és elindítottam Attiék nyitótáncát. Ezt követően megkértem a vendégeket csatlakozzanak az ifjú házasokhoz. A nagy tánctér egyből megtelt. Az est további részében kiváló party hangulat volt, változatos zenékkel. Kollégáim remek jeleneteket vehettek fel. A party végül reggelig tartott. Nóri és Atti végig ott voltak, táncoltak, buliztak és hálásan mondták pirkadatkor, hogy pontosan így képzelték el ” Nagy napjukat ” .

Esküvői DJ és Ceremóniamester Páskom Cottage, Lajoskomárom