Esküvői DJ Csorna

Esküvői DJ Csorna 01
Esküvői DJ Csorna 02
Esküvői DJ Csorna 03
Esküvői DJ Csorna 04
Esküvői DJ Csorna 05
Esküvői DJ Csorna 06
Esküvői DJ Csorna 07
Esküvői DJ Csorna 08
Esküvői DJ Csorna 09
Esküvői DJ Csorna 10
Esküvői DJ Csorna 11
Esküvői DJ Csorna 12
Esküvői DJ Csorna 13
Esküvői DJ Csorna 14
Esküvői DJ Csorna 15
Esküvői DJ Csorna 16
Esküvői DJ Csorna 17
Esküvői DJ Csorna 18
Esküvői DJ Csorna 19
Esküvői DJ Csorna 20
Esküvői DJ Csorna 21
Esküvői DJ Csorna 22
Esküvői DJ Csorna 23
Esküvői DJ Csorna 24
Esküvői DJ Csorna 25
Esküvői DJ Csorna 26
Esküvői DJ Csorna 27
Esküvői DJ Csorna 28
Esküvői DJ Csorna 29
Esküvői DJ Csorna 30
Esküvői DJ Csorna 31
Esküvői DJ Csorna 32
Esküvői DJ Csorna 33
Esküvői DJ Csorna 34
Esküvői DJ Csorna 35
Esküvői DJ Csorna 36
Esküvői DJ Csorna 37
Esküvői DJ Csorna 38
Esküvői DJ Csorna 39
Esküvői DJ Csorna 40
Esküvői DJ Csorna 41
Esküvői DJ Csorna 42

Esküvői DJ Csorna kollégium

Esküvői DJ Csorna kollégium. Zsófi és Tamás elmesélték,hogy találtak ránk, mint esküvői szolgáltatók. Megnézték referenciáinkat és több szolgáltatásunkat is kérték. Csornán élnek, így az ottanai kollégium éttermébe szervezték esküvőjüket. Ezen a helyen még nem jártunk, így örömmel készültünk mi is nagy napjukra. Megtiszteltetés számomomra, hogy mint esküvői DJ engem kértek fel, mivel Tamásnak van egy zenekara és mint kiderült mindketten fantasztikusan énekelnek.

Cinematográfia

Szerették volna megörökíttetni napjukat, így mint cinematográfus engem kértek fel, hogy filmbe foglaljam őket és e jeles nap eseményeit. A készülődések után, Tamás lánykikérését, a templomi szertartást, majd a polgári jeleneteket is rögzítettem. Többen sírtak, köztük Zsófi is törölgette könnyeit a szertartásokon. Mindezek mellett persze a nevetés is jelen volt környezetükben. Alapvetően egy igazán jó lelkű, vicces, jó kedvű lányt és srácot ismertünk meg személyiségükben. Öröm volt nézni és forgatni velük.

Esküvőre DJ és Ceremóniamester

Esküvőre DJ és Ceremóniamester szolgáltatásomat is kérték. Mint már említettem Tamáséknak zenekaruk van, így kihívás volt nekik játszani. Viszont az egyik legjobb partyn vehettünk részt az eddigi pályafutásunk alatt. Fergeteges bulit csaptunk esküvőjükön. Kiváló társaságuk volt, sok sok bulizós fiatallal. A kollégium étterme viszonylag nagy volt, de a számos vendégsereg betöltötte azt. A tánctérnek is hagytak helyet, így kényelmesen elfértek a vendégek.
Nem jártunk még itt, így mi már hajnalban útra keltünk. Kérték hangulatvilágításunkat és robotlámpáinkat is, és ezek telepítéséhez kell néhány óra. Természetesen a forgatás miatt is korán kellett érkeznünk. Míg én a jeleneteket rögzítettem, kollégáim az étteremben készültek elő az estére.

Ceremóniamesterként az étteremhez érve mikrofont ragadtam és levezettem estéjüket. A csokordobás, a tányértöréstől a játékokig én voltam felelős a hangulatért és azok hibátlan kivitelezéséért. Nagyon jól sikerültek mind a játékok, mind pedig az esti party is. Tamás és Zsófi igazán hálásak voltak. Szerencsére egy év múlva egy másik esküvőnek köszönhetően újból találkozhattunk velük, és egy újabb kiváló partyn vehettünk részt társaságukban.

Esküvőre DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, Cinematográfus, Csorna, Kollégium