Esküvői DJ Debrecen

Esküvői DJ Debrecen 01
Esküvői DJ Debrecen 02
Esküvői DJ Debrecen 03
Esküvői DJ Debrecen 04
Esküvői DJ Debrecen 05
Esküvői DJ Debrecen 06
Esküvői DJ Debrecen 07
Esküvői DJ Debrecen 08
Esküvői DJ Debrecen 09
Esküvői DJ Debrecen 10
Esküvői DJ Debrecen 11
Esküvői DJ Debrecen 12
Esküvői DJ Debrecen 13
Esküvői DJ Debrecen 14
Esküvői DJ Debrecen 15
Esküvői DJ Debrecen 16
Esküvői DJ Debrecen 17
Esküvői DJ Debrecen 18
Esküvői DJ Debrecen 19
Esküvői DJ Debrecen 20
Esküvői DJ Debrecen 21
Esküvői DJ Debrecen 22
Esküvői DJ Debrecen 23
Esküvői DJ Debrecen 24
Esküvői DJ Debrecen 25
Esküvői DJ Debrecen 26
Esküvői DJ Debrecen 27
Esküvői DJ Debrecen 28
Esküvői DJ Debrecen 29
Esküvői DJ Debrecen 30
Esküvői DJ Debrecen 31
Esküvői DJ Debrecen 32
Esküvői DJ Debrecen 33
Esküvői DJ Debrecen 34
Esküvői DJ Debrecen 35
Esküvői DJ Debrecen 36
Esküvői DJ Debrecen 37
Esküvői DJ Debrecen 38
Esküvői DJ Debrecen 39
Esküvői DJ Debrecen 40
Esküvői DJ Debrecen 41
Esküvői DJ Debrecen 42
Esküvői DJ Debrecen 43

Esküvői DJ Debrecen

Esküvői DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party videó, party fotós, Debrecen, Klinika menza

Amikor kora reggel Debrecenbe elindultunk még nem tudtuk milyen hosszú lesz az út, Pestet elhagyva még elég sok kilométer állt előttünk. Néztük a címet…Klinika menza. Csak a nevéből sejtettük, hogy ez talán egy kórház lehet. Mikor oda értünk, sejtésünk beigazolódott és tényleg a klinika menzáján találtuk magunkat. A menzán nagyon kedvesek voltak velünk, még ebédre is meghívtak bennünket ami sajnos nagyon ritkán fordul elő. Az étel a hosszú út és a több órás pakolás után különösen jól esett.

Utunk során sajnos végig esett az eső, ezért sem tudtunk gyorsan haladni. Viszont a pár nagy szerencséjére, mikor késő délután megérkeztek az étteremhez, az eső abbamaradt. Így a csokordobást és a tányértörést is kint tudtam levezényelni mint ceremóniamester. Mint esküvői party videójukból is kiderül, István nagyon vicces figura volt, megérkezésükkor már ahogy az autóból kiszállt, már akkor jókat derültünk rajta mi is és az egész násznép. A tányért úgy földhöz vágta, hogy millió darabra törött, Nikolett nagy örömére.

Már akkor látszott, hogy mennyire imádják egymást. Bújtak, simogatták egymást egész este, nagyon helyesek voltak. Az étterembe lépve a szavuk is elállt, meglátták a díszítést, a technikánkat, a hangulatvilágítást, amit eddig el sem tudtak képzelni. Mindez felülmúlta várakozásukat. A klinikai menzából egy igazi esküvői helyszín varázsolódott.

Esküvői DJ Debrecen

Esküvői DJ és Ceremóniamesterként levezényeltem és végig zenéltem egész estéjüket. Ők is, mint sokan mások a hintómesét és a házaspárbajt választották ki esküvőjük játékainak. Az utóbbit a leves után játszottuk, melyen jót nevettek ők is és a násznép is. A vacsora után előadták nyitótáncukat egy lassú zenére, majd ezt követően megkértem a meghívott vendégeket, hogy csatlakozzanak az ifjú házasokhoz.

Mindenki kivétel nélkül felállt és táncolni kezdett. Majd a buli egészen a tortáig folytatódott, amelyet szintén egy játék követett. Ezután hamarosan következett a gyertyafény keringő, majd a menyecsketánc. Party fotósunk egyfolytában kattintgatott, rengeteg jó kép készült. A buli reggelig tartott, már kelt fel a nap mikor elkezdtük szétszedni technikánkat.