Esküvői DJ Balatonfüred

Esküvői DJ Balatonfüred 01
Esküvői DJ Balatonfüred 02
Esküvői DJ Balatonfüred 03
Esküvői DJ Balatonfüred 04
Esküvői DJ Balatonfüred 05
Esküvői DJ Balatonfüred 06
Esküvői DJ Balatonfüred 07
Esküvői DJ Balatonfüred 08
Esküvői DJ Balatonfüred 09
Esküvői DJ Balatonfüred 10
Esküvői DJ Balatonfüred 11
Esküvői DJ Balatonfüred 12
Esküvői DJ Balatonfüred 13
Esküvői DJ Balatonfüred 14
Esküvői DJ Balatonfüred 15
Esküvői DJ Balatonfüred 16
Esküvői DJ Balatonfüred 17
Esküvői DJ Balatonfüred 18
Esküvői DJ Balatonfüred 19
Esküvői DJ Balatonfüred 20
Esküvői DJ Balatonfüred 21
Esküvői DJ Balatonfüred 22
Esküvői DJ Balatonfüred 23
Esküvői DJ Balatonfüred 24
Esküvői DJ Balatonfüred 25
Esküvői DJ Balatonfüred 26
Esküvői DJ Balatonfüred 27
Esküvői DJ Balatonfüred 28
Esküvői DJ Balatonfüred 29
Esküvői DJ Balatonfüred 30
Esküvői DJ Balatonfüred 31
Esküvői DJ Balatonfüred 32
Esküvői DJ Balatonfüred 33
Esküvői DJ Balatonfüred 34
Esküvői DJ Balatonfüred 35
Esküvői DJ Balatonfüred 36
Esküvői DJ Balatonfüred 37
Esküvői DJ Balatonfüred 38
Esküvői DJ Balatonfüred 39
Esküvői DJ Balatonfüred 40
Esküvői DJ Balatonfüred 41

Esküvői DJ Balatonfüred

Esküvő DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, Cinematográfia, Balatonfüred, Astoria Hotel

Az egyik legmelegebb nyári napon már korán reggel Balatonfüredre indultunk az Astoria Hotelbe. A pár több szolgáltatást is kért tőlünk, így minél előbb szerettünk volna odaérni. Délelőtt már a hotel éttermében voltunk és szereltük össze az estéhez szükséges technikát. Kíváncsian vártuk már ezt a napot, mivel egy kétnyelvű esküvőn vehettünk részt. A menyasszony és az egész rokonsága a Fülöp szigetekről érkezett. Így nagyon egzotikus násznép vett részt az esküvőn.

Engem kértek fel, mint cinematográfus, hogy örökítsem meg templomi, polgári szertartásukat amit szintén Balatonfüreden tartottak, továbbá, hogy forgassuk le a egész estéjük legfontosabb pillanatait is. Megtiszteltetés, hogy tetszenek filmjeink, mivel az ifjú férj egy hollywoody filmstúdióban dolgozik.

A templomi szertartás után a vendégek az étterem kertjébe érkeztek, ahol az anyakönyv vezető már várta őket, hogy a polgári szertartást levezesse és összeadja őket. Ez is két nyelven zajlott le, így az átlagosnál valamivel hosszabbra sikeredett. Mi ennek nagyon örültünk mivel több jelenetet tudtunk rögzíteni.

Mindig öröm nézni, és kíváncsisággal tölt el mikor két kultúra találkozik. Különböző, igazából teljesen más szokásokkal, hagyományokkal rendelkeznek, mint a miénk itt Magyarországon. Állandóan arcuk reakcióit nézzük az este folyamán, mivel nálunk is és náluk is teljesen másképp zajlik le egy esküvő. Ők például az itt bevált játékokat nem ismerik, és sokszor kikerekedett szemmel néznek, hogy mi is lesz ebből az egészből, és végül annyira nevetnek mindezeken, hogy a könnyük folyik mindeközben. Boldogság ezeket megörökíteni!

Esküvői DJ Balatonfüred

Esküvői DJ és Ceremóniamester szolgáltatásommal is éltek. Így a polgári szertartás végén letettem DSLR fényképezőgépem, és mint ceremóniamester a hotel éttermébe tereltem a násznépet. A vendégek elfoglalták helyüket, én pedig megkértem az ifjú férjet és az arát, hogy a már előre megbeszéltek szerint, egy kis showbevonulással jöjjenek majd be a vacsora helyszínére, amit én konferálok fel. Hatalmas volt az éljenzés a vendégek részéről, mire ők beértek a terembe. Ezután következett a várva várt vacsora.

A házaspárbajt a leves elfogyasztása utánra időzítettük, melyen jókat kacagtak a meghívottak, némi időelcsúszással a fordítás miatt. Majd következett a második főétel. Ezután a nyitótánc, és meg sem álltunk a tortáig a bulival. Mint esküvői DJ rengeteg féle zeném van, amiből tudok választani. Mivel esetükben két nemzetségről beszélünk, így inkább külföldi, angol nyelvű zenéket játszottam. A menyecske táncnak viszont igazi magyar mulatós zenét választottak. Mindenki imádta, főleg a filippinók. Ezután jöttek a populáris slágerek, és a party reggel 6-ig eltartott. Party fotósunk kivette a részét a munkából, több ezer filmkockát kattintott el az este alatt.