Ceremóniamester és esküvő DJ, Rozmaring Kertvendéglő, Budapest

Ceremóniamester és esküvő DJ, Rozmaring Kertvendéglő, Budapest

Egy olyan pár keresett meg bennünket, akik már régóta együtt vannak, van két kis-nagy lányuk is, és úgy látták, hogy eljött az ideje annak is, hogy hivatalosan is összekössék életüket. Mikor eljöttek hozzánk, elmondták mik a terveik, hogy szeretnék megélni esküvőjüket. Olyan helyet választottak ahol már többször esküvőztünk, ez pedig nem volt más, mint a budapesti Rozmaring Kertvendéglő. Esküvő DJ és ceremóniamesterként kértek fel nagy napjukra amit egy májusi hétvégére tűztek ki. Átbeszéltük a részleteket, megírtuk a forgatókönyvet és hamarosan el is érkezett a várva várt dátum. Templomi szertartásuk nem volt a polgári szertartást pedig az étterem felső teraszán tartották meg.

Ceremóniamester

Én, mint az est ceremóniamestere, az ajtónál fogadtam a vendégeket majd a felső teraszra kértem meg őket, hogy fáradjanak fel. Ott állófogadás előzte meg a szertartást. Szép idő volt, de a viharfelhők egy pillanat alatt összegyűltek és egy kis zivatar is elkapott bennünket, de még időben. A szertartásra újra kisütött a nap és csodás fények lettek. A ceremónia után a pár fotósa elkészítette a kötelező csoportképeket, majd mindenki az egy szinttel lejjebb található vacsorázó terembe ment, és elfoglalták helyüket. A pár bevonulásával folytatódott a program. Köszöntöttem őket, gratuláltam nekik, majd ők is szóltak néhány szót a meghívott vendégeikhez. A vacsora elején sajnos az ifjú férj rosszul lett és visszavonult a szobájukba. Kislányától kapott el egy vírust, mely ledöntötte a lábáról. Sajnos annyira, hogy az est nagy részében nem volt jelen. Szegény Boti! Borzasztóan sajnáltuk őt is és Orsit is, aki egyedül helytállt, táncolt és a vendégekkel foglalkozott.

Esküvő DJ

Esküvő DJ. A pultomban állva szolgáltattam a zenét a násznépnek, akik remekül érezték magukat, táncoltak, mulatoztak. A tortát végül éjfélkor hozták ki, és erre már Botond is lejött. Szerencsére egy kicsit jobban lett, így az est további részében már ő is részt vett esküvőjén. Végül játszani is tudtunk egyet és remek kis hangulat kerekedett.