Esküvőre DJ és Ceremóniamester Győr

Esküvőre DJ és Ceremóniamester Győr

Ceremóniamester és DJ Győr 1Győrben már többször jártunk és több helyen is tartottunk esküvőt. Egy kedves pár egy a Rába partján lévő éttermet választott esküvői partyjuk helyszínéül. A Rábaparti étteremben sajnos a tulajdonos nem volt túl kompormisszumképes, sem velünk sem a párral szemben. Hiába kértük hetekkel az esküvő előtt is, hogy nekünk idő kell míg a technikát telepítjük így időben szeretnénk elkezdeni ezek bepakolását, sajnos ez nem volt lehetséges. Mi azért megpróbáltuk hátha mégis beenged aznap, de sajnos 2 órát várakoztunk az étterem előtt. Kapkodhattunk mindennel, még úgy is, hogy kaptunk az ifjú pártól segítséget. Néhány barátjukat megkérték, hogy segítsenek nekünk pakolni.

Ceremóniamester

Ceremóniamester és DJ Győr 3Én mint ceremóniamester a kápolnánál köszöntöttem a vendégeket, illetve Pali atyát, akivel mindig öröm együtt dolgoznunk. Mobilpap.hu néven lehet őt megtalálni, szívből ajánljuk mindenkinek. A kápolnában tartott szertartás egyszerre volt igazán meghitt, vidám, bohókás. Pali bácsi beszédén sírni majd nevetni és újra sírni lehet. Az előadásáról nem is beszélve. Ezt a pár és a násznép is megtapasztalhatta. A szertartás hangosítását is mi oldottuk meg. A kápolnából kivonulva egy nagy csoportkép erejéig összeállt a vendégsereg, majd Anett a menyasszony eldobta a menyasszonyi csokrát a még hajadon lányoknak. Ezután következtek a gratulációk majd a  kiscsoportos fotózás. Így szép lassan a vendégek is elindultak az étterembe.

Esküvői DJ

Ceremóniamester és DJ Győr 2A vendégek megérkezése után mindenki megkereste a helyét az asztaloknál. Mi is és Pali atya is a vendégek között foglaltunk helyet. A vacsora befejeztével játszottunk egyet, majd következett a nyitótánc és kezdetét vette az esti tánc. Én mint esküvői DJ szórakoztathattam a párt és a násznépet különféle stílusú zenékkel. Ami nagyon furcsa volt számunkra, és még egy esküvőn sem találkoztunk ilyennel, mert el szoktuk mondani, hogy nem igazán jó ha a menyasszonyrablással megölik a bulit. Anettéknál ez pontosan így történt. Anettet elvitték Győr különböző discoiba, majd a szülőket és a nagyszülőket kivéve az egész vendégsereg taxiba ülve utánuk indult. 1,5 órán keresztül 8-an maradtunk az étteremben. Szerencsére mikor visszaérkeztek a party folytatódott tovább kifulladásig. Esküvőre DJ és Ceremóniamester Győr