Ceremóniamester és esküvői DJ Holiday Beach Hotel, Budapest

Ceremóniamester és esküvői DJ Holiday Beach Hotel, Budapest

Esküvői DJ és CM Holiday Beach Budapest 2

Judit és Tomi egy társkereső oldalon találták meg egymást. Már nem az első párunk akik ily módon találtak rá a szerelemre. És igen, működik. Mint esküvői DJ és ceremóniamester kértek fel engem, páromat pedig mint esküvőjük fotósa. Kreatív fotózásukat két nappal esküvőjük elé tettük. Mind a készülődéseket mind a kreatív képeket Budapesten készítettük el. Esküvőjüket a budapesti Holiday Beach Hotelben tartották, ahová szívesen visszajárunk. Több ízben volt már szerencsénk ott esküvőket tartani. Ismerjük jól a helyet. Mikor megérkeztünk kipakoltuk hangulatvilágításainkat és DJ felszerelésemet.

Ceremóniamester

Esküvői DJ és CM Holiday Beach Budapest 3

Polgári szertartásukat aznap szűk családi körben tartották a 3. kerületi polgármesteri hivatalban. Természetesen ceremóniamesterként én is jelen voltam miközben párom Anna fotózott. Innen szintén a 3. kerületben található Boldog Özséb Katolikus templomba utaztunk át, ahol már izgatottan várta a násznép Tomiékat. Segítettem a vendégeknek, hogy mindenki kényelmesen elfoglalhassa a padsorokat. Majd a bevonulást követően elkezdődött a szertartás, melyet a pár által ismert pap tartott. Misével egybekötött szertartást hallhattunk. A közös csoportkép a templom bejárata előtt készült el, majd ezt követően Judit kilépett a tömegből és eldobta a még bekötetlen fejű lányoknak a menyasszonyi csokrát. Ilyet sem láttunk még, ugyanis az első próbálkozása újdonsült férje, Tomi karjában landolt. Judit átrepítette a lányok felett csokrát, Tomi legnagyobb meglepetésére. A nagy nevetést követően megismételtük a csokordobást, ami immáron egy fiatal hölgy kezébe esett. Majd megkértem a vendégeket mindenki fáradjon át a hotel kertjében, ahol állófogadással várják őket. Mikor már mindenki felfrissült, evett és ivott egy kicsit, a kiscsoportos fotózás következett. Juditék kivétel nélkül mindenkivel szerettek volna egy közös fotót. Ezt követően a vacsorázó terembe invitáltam vendégeiket, majd következett az ünnepélyes bevonulás. Köszöntöttem az ifjú házasokat néhány mondatban, majd Tominak átadva a szót folytatta a köszöntést vendégeiknek. A vacsora végén szokásos módon egy rövid játékot is játszottunk.

Esküvői DJ

Esküvői DJ és CM Holiday Beach Budapest 1

A játék után én mint esküvői DJ elindítottam nyitótáncukat mellyel megnyitották az esti partyt. Az est során a torázás után még egyet játszottunk, mely remekül sikerült. Volt gyertyafénykeringő is, és aminek nagyon örültünk, hogy Judit és Tomi szinte végigtáncolták az egész estét. Ezáltal barátaik is többségében a tánctéren voltak egészen hajnalig.