Koktél party szervíz

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Dobák Zoltán vagyok, bármixer. Sokáig, csak szórakozó helyeken foglalkoztam a koktélkeveréssel. Az éjszakai élet klasszikus helyszíne a színes, hűsítő vagy éppen felpörgető kevert italoknak. Többen megkerestek először csak érdeklődés szintjén, hogy vállalnám-e az esküvőjük színesítését koktélok keverésével. Mondván, hogy a nagy melegben jól esne egy hideg mojito vagy, mert vannak, akik a tömény rövid italokat nehezen tudják meginni, azonban a jó hangulat egy ilyen jeles eseményen kötelező.

A várakozásoknak megfelelően, eddig hatalmas sikert arattak a koktélok. Számomra is meglepetést okoz az, hogy nem csak a fiatalok fogyasztják előszeretettel. Sok esetben az alkoholmentes színes koktélok is felkeltik a gyerekek érdeklődését és együtt iszák anyukával a Pina Colada alkoholmentes változatát az idősek is szívesen isznak egy számukra új italt. Azok, akik például csak whisky pártiak és eddig kedvenc italukat tisztán esetleg kólával fogyasztották, ők is sok újat kipróbálhatnak.

A semmihez nem hasonlítható hangulat, felszabadult szórakozás és nyitottság hozzá járulnak ahhoz, hogy könnyen szóba elegyedjen vendég és a személyzet.
A csak pozitív tapasztalatok bátorítottak, a minél több rendezvényen való megjelenésre.
Engedje meg, hogy hozzájáruljak a „nagy nap” még emlékezetesebbé tételéhez.

Dobák Zoltán