Esküvői DJ Visegrád

Esküvői DJ Visegrád 01
Esküvői DJ Visegrád 02
Esküvői DJ Visegrád 03
Esküvői DJ Visegrád 04
Esküvői DJ Visegrád 05
Esküvői DJ Visegrád 06
Esküvői DJ Visegrád 07
Esküvői DJ Visegrád 08
Esküvői DJ Visegrád 09
Esküvői DJ Visegrád 10
Esküvői DJ Visegrád 11
Esküvői DJ Visegrád 12
Esküvői DJ Visegrád 13
Esküvői DJ Visegrád 14
Esküvői DJ Visegrád 15
Esküvői DJ Visegrád 16
Esküvői DJ Visegrád 17
Esküvői DJ Visegrád 18
Esküvői DJ Visegrád 19
Esküvői DJ Visegrád 20
Esküvői DJ Visegrád 21
Esküvői DJ Visegrád 22
Esküvői DJ Visegrád 23
Esküvői DJ Visegrád 24
Esküvői DJ Visegrád 25
Esküvői DJ Visegrád 26
Esküvői DJ Visegrád 27
Esküvői DJ Visegrád 28
Esküvői DJ Visegrád 29
Esküvői DJ Visegrád 30
Esküvői DJ Visegrád 31
Esküvői DJ Visegrád 32
Esküvői DJ Visegrád 33
Esküvői DJ Visegrád 34
Esküvői DJ Visegrád 35
Esküvői DJ Visegrád 36
Esküvői DJ Visegrád 37
Esküvői DJ Visegrád 38
Esküvői DJ Visegrád 39
Esküvői DJ Visegrád 40
Esküvői DJ Visegrád 41
Esküvői DJ Visegrád 42
Esküvői DJ Visegrád 43

Esküvői DJ Visegrád

Csillának már határozott elképzelése volt első találkozásunkkor. Esküvői DJ Visegrád szolgáltatásom mellé, ceremóniamesterként is engem bíztak meg, továbbá nagyon szerették volna ha esküvőjüket film formában is vissza tudják nézni a későbbiekben. Ezen kívűl készítettem nekik egy One Day rövidfilmet is, még a Nagy Napjuk előtt, melyet Budapest szívében forgattunk le. Ezt a kisfilmet később esküvőjükön levetítettük Gyusziék és a vendégek nagy örömére.

Esküvői Cinematográfia

Cinematográfusként esküvői filmjükbe beleszőttem One Day forgatásunk néhány jelenetét is. Pazar helyszínt választottak ki. Visegrádon egy gyönyörű szállodának a Duna kanyarra néző szobájában forgathattuk le az öltözködéses jeleneteket. Ezek után egy visegrádi templomba igyekeztünk, ahonnan a királyi palotába mentünk át a polgári ceremóniára. Pazar helyszín volt majdani filmjükhöz. Innen lovaskocsival mentek át a visegrádi Reneszánsz Étterembe.

Esküvőre DJ és Ceremóniamester

Esküvőjükön mint ceremóniamester is részt vettem, így az ifjú házasokat és a vendégeket már az étterem bejáratánál fogadtam. Hogy mindennel elkészüljünk kollégáimmal már kora reggel a helyszínre érkeztünk és összeszereltük az estére kívánt hangosítást, hangulatvilágítást és természetesen DJ felszerelésem. Mikor a vendégek megérkeztek már minden készen állt fogadásukra. Elfoglalták helyüket majd ezek után jött be Csilla és Gyuszi. Én köszöntöttem őket, bemutatkoztam vendégeiknek, majd ők is szóltak pár szót a meghívottakhoz. Két játékot választottak melyek közül egyiket a vacsora félidejében másikat pedig még éjfél előtt játszottuk.
Esküvői DJ-ként mindig várom, hogy zenélni kezdhessek, így most is vacsora után bele is vágtunk a mulatozásba. Csilláék nyitótánca után szinte mindenki táncra perdült. Party fotósunk is elővette fényképezőgépét és nekilátott kattintgatni. Kiváló fotók készültek a vendégekről, gyerekekről és persze Gyusziékról is. Nem maradhatott el a vonatozás és a limbó hintó sem. Éjfél elmúltával Csilla elment átöltözni és hamarosan elkezdődött a menyecsketánc is. A buli igen jól sikerült, a vendégek hajnalig táncoltak.

Esküvőre DJ és Ceremóniamester, cinematográfia, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, Visegrád, Reneszánsz étterem