Esküvő DJ Gyirmót Achilles

Esküvő DJ Gyirmót Achilles 01
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 02
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 03
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 04
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 05
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 06
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 07
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 08
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 09
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 10
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 11
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 12
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 13
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 14
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 15
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 16
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 17
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 18
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 19
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 20
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 21
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 22
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 23
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 24
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 25
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 26
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 27
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 28
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 29
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 30
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 31
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 32
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 33
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 34
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 35
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 36
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 37
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 38
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 39
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 40
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 41
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 42
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 43
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 44
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 45
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 46
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 47
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 48
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 49
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 50
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 51
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 52
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 53
Esküvő DJ Gyirmót Achilles 54

Esküvő DJ Gyirmót Achilles

Esküvő DJ Gyirmót Achilles. Zsanett weboldalunkon fent lévő Achilles Parkos party videónkat látva minket keresett fel, hogy el tudnánk e vállalni a közelgő nagy napjukat. Egy gyorsétterembe ültünk be első találkozásunkkor. Talán eddigi egyik leghosszabb beszélgetésünk velük zajlott. Mindenre kíváncsiak voltak és figyelmesen hallgattak végig, nézték meg referenciáinkat. Beszélgetésünk során nagyon hamar szimpatikussá váltunk egymás számára. Rugalmasan álltak hozzá minden javaslatunkhoz.

Kreatív esküvői fotó

Minden párnak javasolni szoktuk, hogy ne esküvőjük napján legyen a kreatív esküvői fotózás. Ennek több előnye is van. Több idő, több helyszín, több kép. Daniék is megfogadták tanácsunkat, így esküvőjük napja előtt jó pár nappal találkoztunk velük a fotók elkészítésével kapcsolatosan. Szeptembert írtunk de igazi meleg nyári nap volt a kiválasztott dátumon. Győr belvárosában több helyszínen is jártunk, és mondhatjuk, hogy eddigi egyik legjobb fotózásunkon vagyunk túl. Imádtunk velük dolgozni. Dani mint egy fotómodell úgy állt be teljesen magától, Zsanett szintén, továbbá törékenysége ellenére egy igazi belevaló lányt ismerhettünk meg személyiségében.
Rengeteg képet készítettünk róluk és ők nem győztek hálálkodni, mert utána napokig szakadt az eső, még a nagy napjukon is.

Esküvő DJ és Ceremóniamester

Újra Gyirmótra mentünk napjuk reggelén. A gyirmóti Achilles Parkba rendszeresen járunk. Sok esküvőt tartottunk már itt, így jól ismernek bennünket. Előkészítettük hangulatvilágításunkat és zenei pultomat is installáltuk mire a vendégek megérkeztek. Polgári szertartásuk az étterem teraszán volt és mivel party videó szolgáltatásunkat is kérték, így ennek elejére szertartásukat is rögzítettük. Ezután a parkban fotósunk elkészítette a csoportképeket. Zsanett pedig ezt követően eldobta menyasszonyi csokrát egy szerencsés szingli lánynak.
Mint ceremóniamester a vendégeket az étterembe invitáltam, majd a kihelyezett nevek alapján mindenki elfoglalta helyét az asztaloknál. Zsaniék ekkor még kint vártak, majd mikor elkezdődött a bevonuló zenéjük, mindenki nagy tapsviharral fogadta őket. Én köszöntöttem őket és a vendégeiket is, majd Dani mondott néhány vicces mondatot.

Két játékot játszottunk a szokásos házaspárbajt és a hintó mesét, mely annyira jól sikerült, köszönhetően Zsanett Apukájának is, hogy könnyesre nevettük magunkat az egész játék folyamán.
Esküvői DJ szolgáltatásomat is kérve vacsora után pultom mögé álhattam és elindulhatott az esti party. Nyitótáncuk annyira jól sikerült, hogy ilyet még mi sem láttunk, annak ellenére, hogy rengeteg esküvőn megfordultunk már. Mint két profi táncos úgy adták elő betanult vicces koreográfiájú nyitótáncukat. Hamarosan mindenki csatlakozott hozzájuk és egy olyan fergeteges party kerekedett amit leírni sem lehet. Mindez kiderül party filmjükből. A felejthetetlen hangulat reggelig tartott, mi már napsütésben kezdtük el összepakolni dolgainkat. Nagyon hálásak voltak a friss házasok, és mi is, hogy megismerhettük őket, melyből végül egy barátság jött létre.

Esküvő DJ és Ceremóniamester, kreatív esküvői fotó, hangulatvilágítás, robotlámpák, party videó, party fotó – Győr – Gyirmót – Achilles Park