Esküvőre DJ Székesfehérvár

Esküvőre DJ Székesfehérvár 01
Esküvőre DJ Székesfehérvár 02
Esküvőre DJ Székesfehérvár 03
Esküvőre DJ Székesfehérvár 04
Esküvőre DJ Székesfehérvár 05
Esküvőre DJ Székesfehérvár 06
Esküvőre DJ Székesfehérvár 07
Esküvőre DJ Székesfehérvár 08
Esküvőre DJ Székesfehérvár 09
Esküvőre DJ Székesfehérvár 10
Esküvőre DJ Székesfehérvár 11
Esküvőre DJ Székesfehérvár 12
Esküvőre DJ Székesfehérvár 13
Esküvőre DJ Székesfehérvár 14
Esküvőre DJ Székesfehérvár 15
Esküvőre DJ Székesfehérvár 16
Esküvőre DJ Székesfehérvár 17
Esküvőre DJ Székesfehérvár 18
Esküvőre DJ Székesfehérvár 19
Esküvőre DJ Székesfehérvár 20
Esküvőre DJ Székesfehérvár 21
Esküvőre DJ Székesfehérvár 22
Esküvőre DJ Székesfehérvár 23
Esküvőre DJ Székesfehérvár 24
Esküvőre DJ Székesfehérvár 25
Esküvőre DJ Székesfehérvár 26
Esküvőre DJ Székesfehérvár 27
Esküvőre DJ Székesfehérvár 28
Esküvőre DJ Székesfehérvár 29
Esküvőre DJ Székesfehérvár 30
Esküvőre DJ Székesfehérvár 31
Esküvőre DJ Székesfehérvár 32
Esküvőre DJ Székesfehérvár 33
Esküvőre DJ Székesfehérvár 34
Esküvőre DJ Székesfehérvár 35
Esküvőre DJ Székesfehérvár 36
Esküvőre DJ Székesfehérvár 37
Esküvőre DJ Székesfehérvár 38
Esküvőre DJ Székesfehérvár 39

Esküvőre DJ Székesfehérvár

Mint esküvőre DJ Székesfehérvár kértek fel egy fiatal pár, hogy nagy napjuk hangulatát biztosítsam. A székesfehérvári vadvirág éttermet választották ki partyjuk helyszínéül. Itt már jártasak voltunk, így kényelmesen teleraktuk autónkat és az indulást követően hamarosan meg is érkeztünk az étterembe, ahol a már megszokott módon helyeztük ki pultomat, a hangfalakat, robotlámpáinkat. Mikor mindezzel végeztünk felállítottuk a slideshowhoz és a karaokehoz a kivetítővásznunkat is.

Esküvői DJ és ceremóniamesterként a vendégek érkezésétől egészen a buli végéig végig vezettem. Ceremóniamesterként felkonferáltam a csokordobást és a tányértörést. Levezettem a hintómese játékot, amit a pár az előzetes egyeztetésünk során választott ki. A játék remekül sikerült. A vendégek zöme fiatal volt, és nagyon élvezték ezt a játékot, aki játszott azért mert benne volt, aki kívülállóként nézte az pedig azokon nevetett akik folyamatosan elrontották a megoldandó feladatokat.

A vacsora előtt, összeválogatott gyermekkori és közös emlékeket felidéző fotókból slideshowt mutatott be az ifjú pár. Ezután a vacsora viszonylag hosszúra sikeredett, így mikor végetért, esküvői DJ-ként pultom mögé álltam és belevágtunk az éjszakába. Az étterem vezetőségével most is megküzdöttünk, mint eddig mindig ahányszor csak itt jártunk. Sajnos a vacsora sem volt az igazi, de végül a jó hangulat mindezeket feledtette a vendégekkel.

Magyar retro zenékkel kezdtük el a bulit, majd jöttek a régi külföldi slágerek vegyesen, rock and roll, és mulatóst is játszottunk. Persze ezek mellet még számos remek előadótól játszottam le számokat. Volt limbó hintó, és a szokásos vonatozás sem maradt el. A menyaszonnyi torta egy kis pihenőt adott mindenki számára, de hamarosan már a násznép nagy része újra a táncparketten táncolt.

A jó hangulat közben előkerültek a mikrofonok és elkezdődött a karaoke is. Erre már sokan leültek, de akik énekeltek nagyon élvezték. Ezzel azért még nem volt vége az estének, hisz hátra volt még a gyertyafénykeringő és a menyecsketánc. Majd a party folytatódott tovább hajnalig.

Esküvői dj esküvőre, videó- képvetítés, karaoke, robotlámpák, ceremóniamester Székesfehérvár, Vadvirág étterem