Esküvői DJ Pécs

Esküvői DJ Pécs 01
Esküvői DJ Pécs 02
Esküvői DJ Pécs 03
Esküvői DJ Pécs 04
Esküvői DJ Pécs 05
Esküvői DJ Pécs 06
Esküvői DJ Pécs 07
Esküvői DJ Pécs 08
Esküvői DJ Pécs 09
Esküvői DJ Pécs 10
Esküvői DJ Pécs 11
Esküvői DJ Pécs 12
Esküvői DJ Pécs 13
Esküvői DJ Pécs 14
Esküvői DJ Pécs 15
Esküvői DJ Pécs 16
Esküvői DJ Pécs 17
Esküvői DJ Pécs 18
Esküvői DJ Pécs 19
Esküvői DJ Pécs 20
Esküvői DJ Pécs 21
Esküvői DJ Pécs 22
Esküvői DJ Pécs 23
Esküvői DJ Pécs 24
Esküvői DJ Pécs 25
Esküvői DJ Pécs 26
Esküvői DJ Pécs 27
Esküvői DJ Pécs 28
Esküvői DJ Pécs 29
Esküvői DJ Pécs 30
Esküvői DJ Pécs 31
Esküvői DJ Pécs 32
Esküvői DJ Pécs 33
Esküvői DJ Pécs 34
Esküvői DJ Pécs 35
Esküvői DJ Pécs 36
Esküvői DJ Pécs 37
Esküvői DJ Pécs 38
Esküvői DJ Pécs 39
Esküvői DJ Pécs 40
Esküvői DJ Pécs 41

Esküvői DJ Pécs

Esküvői DJ Pécs. Nyár végén egy pécsi esküvőre voltunk hivatalosak. Mikor a jegyesek felkerestek Pécsről látogattak el hozzám és egy hosszabb beszélgetést folytattunk le velük. Esküvői DJ-t kerestek nagy napjukra, továbbá még ceremóniamesterük sem volt, így ezt a feladatkört is rám bízták. Rengeteg referenciánk van az oldalunkon, látva ezeket hangulatvilágításunkat is kérték az étterembe ahol majd az esti vacsorát és partyt tartják. Átbeszéltük a részleteket, kiválasztottak két játékot az estéjükre és már csak esküvőjük napjára vártak.

Pécsen a Hotel Laterumba indultunk augusztus utolsó napjának kora reggelén. Mivel ezen a helyen még nem volt szerencsénk esküvőt tartani, így ismeretlenül időben kellett érkeznünk, hogy az esetlegesen felmerülő akadályokat megoldjuk. Szerencsére nem volt ilyen, az étterem nagy és tágas volt, a személyzet pedig a lehető legkészségesebb volt velünk. Így időben végeztünk technikánk és a hangulatvilágításunk teljes telepítésével.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Én mint ceremóniamester a késő délutáni órákban megérkező vendégeket a hotel előtt vártam és irányítottam be őket annak éttermi részébe. Az ültetési rend alapján könnyen megtalálták helyüket. Miután elhelyezkedtek az asztaloknál, elindítottam az ifjú házasok bevonuló zenéjét, bemutatkoztam a násznépnek és megkértem őket, hogy hangos éljenzéssel fogadják a fiatalokat. Mire beléptek a terembe hatalamas volt az ováció. Köszöntöttem őket majd néhány mondatot ők is szóltak kedves rokonaikhoz és barátaikhoz.

A vacsora mindezek után elkezdődhetett, majd mielőtt felszolgálták volna a második főételt mi addig a szokásos házaspárbajt játszottuk el a házasokkal. Az ételek elfogyasztása után én mint esküvői DJ a táncparkettre szólítottam az est két főszereplőjét és ők eltáncolták nyitótáncukat. Hozzájuk néhány perc elteltével a vendégeik is csatlakoztak és elkezdődött az esti party. Party fotósunk elővette fényképezőgépét és a hangulatvilágításnak köszönhetően gyönyörű színekben készíthette fotóit.
Az est folyamán még egy játékra sor került ez pedig a hintómese volt. A mulatságot még a torta és a menyecsketánc “szakította” meg, de végül hajnalig kitartott a jókedv a tánccal egyetemben. Mi pedig egy újabb jó esküvőt magunk mögött hagyva indultunk haza a reggeli órákban.

Esküvői dj és Ceremóniamester esküvőre, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, Pécs, Hotel Laterum