Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás

Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás

Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás. Az ifjú párt már ismerhettük barátaik korábbi esküvőjéről. Sőt mi több baráti társaságuk is egy, így őket is szép számmal ismerjük már. Kerekegyházán a Varga tanyán még eddig nem jártunk, de ha valaki igazi romantikus esküvőt szeretne, vintage stílusban, luxus apartmanokkal és szobákkal, medencével, azoknak nagyon ajánljuk e helyet. Egy igazán eldugott helyre érkeztünk meg, ami gyönyörűen néz ki a nagy pusztaság közepén. Lovasprogramokkal, bemutatókkal és kiváló konyhával várják vendégeiket. Mátéék remek helyszínt választottak.

Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 22
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 21
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 20
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 19
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 18
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 17
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 16
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 15
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 14
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 13
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 12
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 11
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 10
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 9
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 8
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 7
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 6
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 5
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 4
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 3
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 2
Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 1

Cinematográfia

Mivel esküvői cinematográfia is kértek így kora reggel érkeztünk a tanyára. A kreatív jelenetek felvételével indítottuk a napot, majd Melinda a menyasszony hajának elkészítését örökítettük meg ezek után. Ezután következett a sminkes jelenet megörökítése az egyik szobában. Innen Mátét megkeresve egy másik szobában vettük fel öltözködését, majd következett Melinda menyasszonyi ruhájának magára öltése. A polgári szertartás a tanya kertjében zajlott le. Mondhatni igazi romantikus esküvőjük volt. Barátaik szép számmal voltak jelen nagy napjukon. Míg az anyakönyvvezető elmondta az ifjú párnak szánt sorait mi folyamatosan azon munkálkodtunk, hogy a lehető legjobb szögekből rögzíthessük a legjobb pillanatokat. Mind az ifjú párról, mind a családtagjaikról, rokonaikról és barátaikról.

Ceremóniamester

A szertartás után mint ceremóniamester megkértem a vendégeket, hogy koccintsanak az ifjú pár egészségére és álljanak össze egy nagy csoporkép elkészítéséhez. Mindezek után átsétáltunk a vintage stílusú étterembe, mely gyönyörűen fel volt már díszítve. Kollégám is elkészült már a technikánk teljes összeszerelésével és a hangulatvilágításainkat is végig kihelyezte a teremben. A vacsora az ifjú pár bevonulásával és köszöntésével kezdődött el. Én mint ceremóniamester két játékot javasoltam az est folyamára. Az egyiket a leves után máris lejátszottuk, a másikat későbbre hagytuk.

Esküvői DJ

Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 12Mivel ismertem a társaságot, én mint esküvői DJ tudtam mit szeretnek. Egy igazán bulizós csapat, ez már több esküvőn is bebizonyosodott. Ez a mai sem volt másképp. Igazán remek hangulatú fáradhatatlan csapat táncolt újra a parketten. Az esküvői party annyira jól sikerült, hogy még a második játék is elmaradt, mint esküvői DJ és ceremóniamester látva a jó hangulatot nem szakítottuk meg vele. A party hajnalig tartott, és végül, csak úgy mint az előző esküvő, ahol ugyanez a csapat volt jelen, újra a medencében kötöttek ki a bulizós társaság. Reggel 8 óra volt mire összepakoltunk, ekkor a csapat még mindig ébren volt és jókedvűen rosésott az egyik apartman kertjében. Összességében újra egy kiváló hangulatú esküvőn vehettünk részt.