Esküvői DJ Győr Révész

Esküvői DJ Győr Révész 01
Esküvői DJ Győr Révész 02
Esküvői DJ Győr Révész 03
Esküvői DJ Győr Révész 04
Esküvői DJ Győr Révész 05
Esküvői DJ Győr Révész 06
Esküvői DJ Győr Révész 07
Esküvői DJ Győr Révész 08
Esküvői DJ Győr Révész 09
Esküvői DJ Győr Révész 10
Esküvői DJ Győr Révész 11
Esküvői DJ Győr Révész 12
Esküvői DJ Győr Révész 13
Esküvői DJ Győr Révész 14
Esküvői DJ Győr Révész 15
Esküvői DJ Győr Révész 16
Esküvői DJ Győr Révész 17
Esküvői DJ Győr Révész 18
Esküvői DJ Győr Révész 19
Esküvői DJ Győr Révész 20
Esküvői DJ Győr Révész 21
Esküvői DJ Győr Révész 22
Esküvői DJ Győr Révész 23
Esküvői DJ Győr Révész 24
Esküvői DJ Győr Révész 25
Esküvői DJ Győr Révész 26
Esküvői DJ Győr Révész 27
Esküvői DJ Győr Révész 28
Esküvői DJ Győr Révész 29
Esküvői DJ Győr Révész 30
Esküvői DJ Győr Révész 31
Esküvői DJ Győr Révész 32
Esküvői DJ Győr Révész 33
Esküvői DJ Győr Révész 34
Esküvői DJ Győr Révész 35
Esküvői DJ Győr Révész 36
Esküvői DJ Győr Révész 37
Esküvői DJ Győr Révész 38
Esküvői DJ Győr Révész 39
Esküvői DJ Győr Révész 40
Esküvői DJ Győr Révész 41
Esküvői DJ Győr Révész 42
Esküvői DJ Győr Révész 43
Esküvői DJ Győr Révész 44
Esküvői DJ Győr Révész 45
Esküvői DJ Győr Révész 46
Esküvői DJ Győr Révész 47
Esküvői DJ Győr Révész 48
Esküvői DJ Győr Révész 49
Esküvői DJ Győr Révész 50
Esküvői DJ Győr Révész 51
Esküvői DJ Győr Révész 52
Esküvői DJ Győr Révész 53
Esküvői DJ Győr Révész 54
Esküvői DJ Győr Révész 55

Esküvői DJ Győr Révész

Egy újabb győri esküvőre voltunk hivatalosak. Esküvői DJ Győr Révész. Hajnalban keltünk útra, mert Amy és Dani cinematográfia szolgáltatásunkat is kérték. Így Amy fodrászánál találkoztunk kora reggel. Egy nagyon pici helységben kellett felvennünk a jeleneteket. Természetesen igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni a kis szalonban Amy hajának elkészítéséből. Mikor végeztünk átmentünk a Révész Hotel éttermébe, ahol nekiálltunk kipakolni az esti partyhoz szükséges hangtechnikát és hangulatvilágítást. Mikor Amy megérkezett én kollégáimra bíztam a további installálást.

Esküvői Cinematográfia

A szálloda egyik szobájában sminkelték Amyt. Hasonló érzésem volt mint amikor a fodrásznál jártunk mivel ez a szoba sem rendelkezett nagy méretekkel. Hogy dolgozni tudjunk fogtuk a bútorokat és néhány kivételével mindet a folyosóra pakoltuk. Mint cinematográfusok először Amy sminkes jeleneteit vettük fel, ezután következett öltözködése. A nap nagyon sűrű volt, ezért Amy nagyon izgult, Danival ellentétben, aki mintha nem lennének késésben teljesen ráérősen öltözködött és nyugtatta kedvesét is, hogy mindenre marad idő. A szállodából a lányos házhoz mentünk, mely a Duna közelében feküdt. Ezen a nyári napon bőven 30 fok feletti meleg volt, és életünkben nem találkoztunk ennyi szúnyoggal, mint akkor ott.

Mire Dani és a vendégsereg a szülői házhoz ért a lánykikérésre mi számos csípéssel gyarapodva álltunk kameráink mögött. A lánykikérés hagyományos módon történt, egy vőfély verses formában kérte ki Amyt, majd Dani is mondott pár szót. Vártuk már, hogy útnak induljunk Győr belvárosába, immáron szúnyogok nélkül. Győrben a Bencés templomban tartották meg szertartásukat, amelynek belseje gyönyörűen díszített, tele freskókkal, óriási festett vászonképekkel, aranyozott stukkókkal. A templom előtt a vendégeket egy csoportba állítottuk, és hatalmas pöttyös lufikat kaptak, melyeken a már előzőleg megírt képeslapok lógtak. Ezek elengedését mindenki nagyon várta, mivel kíváncsiak voltak kis quadrocopterünkre, mellyel mindezt felülről is rögzítettük. Filmjükben a lufiposta felülről és még más légi felvételek is láthatók.

Innen átsétáltunk a néhány száz méterre található polgármesteri hivatalba, ahol az anyakönyvvezető összeadta a fiatalokat. Az épület kertjében történt meg a csokordobás, majd innen a friss házasok és a vendégek a hotel éttermébe indultak.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Az étterembe érkezve, mint ceremóniamester köszöntöttem őket. A szálloda előtt Dani a hagyomány szerint eltört egy tányért, melynek apró darabjait Amy söpörhette össze. Ezek után mindenki elfoglalta helyét az asztaloknál és neki látott a vacsorának. A leves után házaspárbajjal folytatódott az este. Mikor mindenki elfogyasztotta vacsoráját, Amy és Dani a tánctérre igyekezve előadták vicces koreográfiával nyitótáncukat. Én mint esküvői DJ pultom mögül szolgáltattam a zenét részükre. Ezután elkezdődött a party. Minden vendég táncolt, az egész tánctér, ami megjegyzem nem volt kicsi, tele volt. Sok fiatal volt, ennek ellenére az idősebb korosztály bírta jobban, ők még a hajnali órákban is kitartóan táncoltak. Sok száz party fotót készített fotósunk estétől másnap reggelig. Nagyon jó kis esküvő volt az övék, öröm volt részt venni rajta.

 

Esküvő DJ és Ceremóniamester, cinematográfia, hangulatvilágítás, party fotó, Révész Hotel Győr