Esküvői DJ Gyöngyös

Esküvői DJ Gyöngyös 01
Esküvői DJ Gyöngyös 02
Esküvői DJ Gyöngyös 03
Esküvői DJ Gyöngyös 04
Esküvői DJ Gyöngyös 05
Esküvői DJ Gyöngyös 06
Esküvői DJ Gyöngyös 07
Esküvői DJ Gyöngyös 08
Esküvői DJ Gyöngyös 09
Esküvői DJ Gyöngyös 10
Esküvői DJ Gyöngyös 11
Esküvői DJ Gyöngyös 12
Esküvői DJ Gyöngyös 13
Esküvői DJ Gyöngyös 14
Esküvői DJ Gyöngyös 15
Esküvői DJ Gyöngyös 16
Esküvői DJ Gyöngyös 17
Esküvői DJ Gyöngyös 18
Esküvői DJ Gyöngyös 19
Esküvői DJ Gyöngyös 20
Esküvői DJ Gyöngyös 21
Esküvői DJ Gyöngyös 22
Esküvői DJ Gyöngyös 23
Esküvői DJ Gyöngyös 24
Esküvői DJ Gyöngyös 25
Esküvői DJ Gyöngyös 26
Esküvői DJ Gyöngyös 27
Esküvői DJ Gyöngyös 28
Esküvői DJ Gyöngyös 29
Esküvői DJ Gyöngyös 30
Esküvői DJ Gyöngyös 31
Esküvői DJ Gyöngyös 32
Esküvői DJ Gyöngyös 33
Esküvői DJ Gyöngyös 34
Esküvői DJ Gyöngyös 35
Esküvői DJ Gyöngyös 36
Esküvői DJ Gyöngyös 37
Esküvői DJ Gyöngyös 38
Esküvői DJ Gyöngyös 39
Esküvői DJ Gyöngyös 40
Esküvői DJ Gyöngyös 41
Esküvői DJ Gyöngyös 42
Esküvői DJ Gyöngyös 43
Esküvői DJ Gyöngyös 44

Esküvői DJ Gyöngyös

Esküvőre DJ és ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, party videó, Gyöngyös, Farkasmály Borhotel galéria

Esküvői DJ-ként most egy gyöngyösi esküvőre hívtak. Gyöngyösön jártunk már, viszont a Farkasmály Borhotelben még nem volt szerencsénk megfordulni. Kora reggel indultunk, így már előző este bepakoltuk az autóba minden szükséges eszközünket. Sajnos másnap reggel szitáló esőben kellett útra kelnünk, de bíztunk benne, hogy az idő kegyes lesz a párhoz. Amikor megérkeztünk, egy hatalmas szőlőbirtok közepén megtaláltuk a borhotelt. Nem véletlen a neve, amerre csak néztünk szőlő és szőlő, továbbá régi pincék sora volt megtalálható a hotel mögötti utcácskában. Szerencsére a felhők kezdtek elvonulni és a nap végre kisütött. A pár boldog volt, mivel kreatív fotóikat a környéken készítették el, végül gyönyörű időben. A hotel csendes, idilli környezetben fekszik, jó pár szobával és egy nagy étteremmel rendelkezik. Itt építettük fel technikánkat, és raktuk ki a hangulatvilágításhoz szükséges lámpáinkat.

Esküvői DJ Gyöngyös

A polgári szertartás helyben, a hotel borospincéjében zajlott le. Hangulatos volt, melyet rögzítettünk is, ami videójuk első részében található. Ezután felmentünk az éttermi részre és ceremóniamesterként megkértem a szép létszámú násznépet, hogy foglalják el helyüket. A showbevonulás hatalmas ováció közepette történt, majd következett néhány beszéd a hozzátartozóktól. A vacsora közben játszottunk egyet, majd következhetett az ételek további szervírozása. Volt harisnyakötő dobás és tányértörés is a hotel előtt, ekkor már igen hideg volt az éjszaka, így nem húzhattuk az időt kint. A nyitótáncot követően elikezdődött a party.

Esküvői DJ is vagyok ezért végre beálltam a pult mögé és elkezdtem feltekerni a hangerőt. A hangulat csak fokozódott. Rengetegen táncoltak, néha már a tánctér majdhogynem kicsinek bizonyult. A torta után eljátszottuk a hintómesét, amikor is fogyott a rövidital rendesen. Ezután az ara és a vőlegény elmentek átöltözni és következett a menyecsketánc. A party igazán jól sikerült, volt limbó hintó és vonatoztak is a srácok, mindezek kiváló hangulatban teltek. A bulit végül fél 5-kor zártuk, és hálásan köszönték meg a közreműködésünket és segítségünket.