Esküvői DJ Bikal

Esküvői DJ Bikal 01
Esküvői DJ Bikal 02
Esküvői DJ Bikal 03
Esküvői DJ Bikal 04
Esküvői DJ Bikal 05
Esküvői DJ Bikal 06
Esküvői DJ Bikal 07
Esküvői DJ Bikal 08
Esküvői DJ Bikal 09
Esküvői DJ Bikal 10
Esküvői DJ Bikal 11
Esküvői DJ Bikal 12
Esküvői DJ Bikal 13
Esküvői DJ Bikal 14
Esküvői DJ Bikal 15
Esküvői DJ Bikal 16
Esküvői DJ Bikal 17
Esküvői DJ Bikal 18
Esküvői DJ Bikal 19
Esküvői DJ Bikal 20
Esküvői DJ Bikal 21
Esküvői DJ Bikal 22
Esküvői DJ Bikal 23
Esküvői DJ Bikal 24
Esküvői DJ Bikal 25
Esküvői DJ Bikal 26
Esküvői DJ Bikal 27
Esküvői DJ Bikal 28
Esküvői DJ Bikal 29
Esküvői DJ Bikal 30
Esküvői DJ Bikal 31
Esküvői DJ Bikal 32
Esküvői DJ Bikal 33
Esküvői DJ Bikal 34
Esküvői DJ Bikal 35
Esküvői DJ Bikal 36
Esküvői DJ Bikal 37
Esküvői DJ Bikal 38
Esküvői DJ Bikal 39
Esküvői DJ Bikal 40

Esküvői DJ Bikal

Esküvői DJ Bikal. Anett és Sándor esküvőjüket egy csodálatos helyszínen Bikalon tartotta. Mikor megkerestek és felkértek, hogy vállaljuk el nagy napjukat és segítsünk nekik örömmel mondtunk igent. Itt még mi sem jártunk, egy teljesen új helyszín fogja színesíteni repertoárunkat. Ennek mindig örülünk. Még tavasszal találkoztunk velük és mindent részletesen átbeszéltünk. Ők több szolgáltatásunkat is kérték, többek között esküvői DJ és ceremóniamester, party fotó, party videó, hangulatvilágítás, robotlámpák és esküvői játékokat is szerettek volna napjukon. Megírtuk a részletes forgatókönyvet és már csak pár hónapot kellett várni esküvőjükre, ami nagyon gyorsan elérkezett.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Korán kellett útnak indulnunk azon a szép szeptemberi napon. Bikal nincs közel és mivel nem jártunk még a Puchner Kastélyban így időben kellett megérkeznünk, hogy minden a helyére kerüljön mire a vendégek megérkeznek. Így hajnalban már úton voltunk, délelőtt pedig már a helyszínt körbejárva elkezdtünk pakolni és kihelyeztük hangulatvilágításainkat.
A vendégek kora délután érkeztek meg, mivel a polgári szertartás a helyszínen zajlott le. Én mint ceremóniamester segítettem és irányítottam a násznépet, hogy minden zökkenőmentesen menjen. A polgári szertartás után az étterembe invitáltam őket, ami a létszámhoz képest igencsak túlméretezett volt. Mire mindenki elfoglalta a helyét mikrofont ragadtam és megkértem őket, hogy egy nagy éljenzéssel fogadják az ifjú házasokat, akik az ajtó mögött várakoztak. Mire a terembe léptek óriási tapsvihar köszöntötte őket. Ezután én is gratuláltam nekik majd Sándor szólt néhány kedves szót a meghívottakhoz. Elkezdődött a vacsora majd a leves után a házaspárbajjal indítottuk a játékokat.

A vacsora befejezésével mint esküvői DJ már pultom mögött álltam és Anették nyitótáncához elindítottam zenéjüket. Az előadás után a vendégek is csatlakoztak a fiatalokhoz és elindulhatott a vacsora utáni mulatság. Bőven volt hely, így mindenki kényelmesen elfért a tánctéren. Többek között party fotós és party videós kollégánk is. A torta előtt játszottunk még egyet, ami nagyon viccesre sikerült. A torta elfogyasztása után hamarosan mindenki újra a tánctéren ropta egészen a menyecske táncig, majd azt követően a hajnali órákig.

Esküvői dj és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party videó, party fotós, esküvői játékok, Bikal, Puchner Kastély