DJ céges rendezvényre és privát buliba

DJ SZOLGÁLTATÁS CÉGES RENDEZVÉNYRE ÉS PRIVÁT BULIBA

Fazekas János a méltán népszerű és elismert Suri Imre mellett kezdte pályafutását és több mint húszéves szakmai tapasztalattal rendelkezik, Referenciáit külön menüpont alatt olvashatjátok.

FAZEKAS JÁNOS DJ CÉGES RENDEZVÉNYRE :

Több , mint 20 éves szakmai múltamnak köszönhetően bátran kijelenthetem, hogy hatalmas tapasztalattal rendelkezem céges rendezvények dj szolgáltatásában, technikai levezénylésében.
Remekül együtt tudok működni a szervezőkkel, fellépőkkel, aktív részese vagyok a műsorszervezésnek, műsorvezetésnek.
A céges rendezvény dj szolgáltatásán túl, hang- és fénytechnikát, hangulatvilágítást és színpadtechnikát is biztosítok. Változatos műsorokat szervezek ismert fellépőkkel, ezenkívül karaoke és csapatépítő játékok levezénylését is vállalom, természetesen az ehhez szükséges technikai eszközöket és szakértő kezelő személyzetet is biztosítom.

Számos nagynevű cég kért már fel nagyszabású fergeteges hangulatú céges rendezvényei lebonyolítására, pl: Tesco, Media Markt, Mc Donalds, Electroworld, Diageo, Pepsi, OTP, Modern Pentathlon 2011 VB, OPEL, Diageo stb…
Emellett számtalan, több ezer céges és privát rendezvényt bonyolítottam le, zenéltem végig. Ennek tükrében bátran mondhatom, hogy minden korosztályt szórakoztattam már, így jól ismerem a felmerülő igényeket.

Céges rendezvényeken a dj szolgáltatásunk korlátlan időre szól, felár nélkül.
Dj-ként stílusom sokszínű, mindig a közönség igényeinek megfelelően játszom: funky, hip-hop, RNB, pop, rock, Retro, mai modern táczene, és az adott korosztálynak valamint közönségnek megfelelően változatos és sokszínű zenei összeállítással fokozom a hangulatot.
Karaoke műsorunk, változatos, több ezer magyar és külföldi előadó zeneszámaiból válogathatnak a dalra fakadók.
Hang, fény, színpad és dj technikánk kimagasló minőségű, minden igényt kielégítő.
Biztosítjuk egy vagy akár több fellépős céges rendezvények lebonyolítását, legyen szó stand up comedyről, több fellépős koncertről, vagy disco-ról.
Extra szolgáltatásként, vállaljuk a rendezvény helyszínének hangulatvilágítását ledes lámpákkal, valamint több millió színárnyalatban világító robotlámpákkal, igény esetén rendezvény sátrat is biztosítunk.

DJ SZOLGÁLTATÁS CÉGES ÉS PRIVÁT RENDEZVÉNYRE

  • Vállalom diszkók, klubok, pubok meghívását, vendégeik igényes szórakoztatását az ország bármely pontján.
  • Eljegyzések, esküvők, leány és legénybúcsúk, Esküvői DJ
  • Céges rendezvények, céges bulik
  • Ballagások, bankettek vagy bármilyen más privát rendezvény “zenei szolgáltatását”
  • Rendezvények, nagyszabású koncertek lebonyolítását,
  • Karaoke, konga, show-műsorok szervezését
  • Hang-fény és vizuáltechnikai eszközök bérbeadását, értékesítését