Esküvői DJ és Ceremóniamester Székesfehérvár BEAT Étterem

Esküvői DJ és Ceremóniamester BEAT Étterem SzékesfehérvárEsküvői DJ és Ceremóniamester Székesfehérvár BEAT Étterem. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a BEAT Étterem első esküvőjét mi tarthattuk meg. Dia és Gergő együtt avatták fel a helyszínt, mint esküvői pár és minket kértek fel mint Esküvői DJ és Ceremóniamester.
Mivel helyiek vagyunk, így nem kellett hajnalban kelnünk. Kényelmesen bepakoltunk a székesfehérvári Beat Étterem nagytermébe. Néhány óra alatt kihelyeztük hangulatvilágításunkat, a tánctérvilágítást majd ezt követően összeszereltük a DJ technikánkat. Leellenőriztünk mindent, majd jöhetett a főpróba!

A polgári szertartást az étterem kertjébe szervezték, Dia külön kérése, illetve álma volt, amit sajnos a szeszélyes időjárás keresztülhúzott. Gyönyörű lett az egész kert, a díszítések a virágok, az asztalok és székek. Mi is kitelepültünk hangosításunkkal, és az utolsó pillanatig vártunk, hogy a nyakunkba szakad-e az ég vagy szerencsénk lesz és Dia egyik álma teljesülhet. Sajnos a szertartás kezdete előtt 2 perccel bekövetkezett a ritkán látott felhőszakadás. Így az étterem belső részébe menekültünk és vittünk be mindent. Majd újra kipakoltunk, mert úgy tűnt, kitisztul az ég és mégis megrendezhetjük az étterem udvarában a polgári szertartást! Sajnos nem így lett, mert ismét rosszra fordult az idő és elkezdett megint esni az eső.

Nagyon ízléses és szép a belső terem is és pár perc alatt igazán hangulatosan berendezte a személyzet és a BEAT étterem vezetője, aki mindig mindenre figyelt és azonnal segített bármit kértünk tőle. Csakis dícsérni tudjuk a helyet, a kiszolgálást, az ételeket, az egész személyzet hozzáállását. Ceremóniamesterként segítettem a vendégek koordinálásában. Ahogy a szertartás véget ért, kisütött a nap így a közös és a kiscsoportos képek már a teraszon készülhettek el.

Sikeres rendezvényünk volt Dia és Gergő esküvője is. A rendkívül jó hangulatú party ideje alatt, több pár is jelezte felénk, hogy szeretnének az ő esküvőjükre is felkérni, mint Esküvői DJ és Ceremóniamester. Ennek igazán örültünk, mivel a foglalásaink nagyrészét többnyire így szoktuk szerezni.

Esküvői DJ és Ceremóniamester Székesfehérvár BEAT Étterem