Esküvő DJ és Ceremóniamester Dudok Rendezvényház, Budakeszi

Esküvő DJ és Ceremóniamester Dudok Rendezvényház, Budakeszi

Június első szombatján Szilvi és Krisztián esküvőjére tartottuk a Budakeszin található Dudok Rendezvényházba. Szép helyen fekszik, az erdészeti kísérleti telepen belül. Terasza magas fákkal van körbevéve csak úgy mint az étterem. Ezen a helyen is sokszor esküvőztünk már. Szeretünk visszajárni. Mikor megérkeztünk épp egy másik ifjú pár próbálta az esküvői táncukat. Persze mi már a délelőtti órákban ott voltunk. Szilviék is időben érkeztek és nagyon lazán, nem izgulva, ráérősen beszélgettek, készülődtek a rövid kreatív fotózásukra a helyszínen. Mi összeszereltük technikánkat, kitettük hangulatvilágításainkat.

Ceremóniamester

Én mint ceremóniamester a délutáni órákban a polgári szertartásra igyekeztem amely a Budakeszin található polgármesteri hivatalban zajlott le. A vendégek itt találkoztak, gyülekeztek. Innen egyből az út túloldalán található katolikus templomba indultunk át. A misével egybekötött egy órás szertartás után én mint az est ceremóniamestere, a templom mellé irányítottam a násznépet. Itt készült el a közös csoportkép, majd az ifjú pár fogadta a gratulációkat is. Ezek után a kiscsoportos képekre is volt még idő. Mire mindezek befejeződtek megkértem a meghívottakat, hogy induljanak el a Dudok Rendezvényházba. Az időjárás kegyes volt hozzánk, mert mire az étterembe értünk leszakadt az ég. A vacsora előtt a házasok mindenkihez személyesen odamentek és beszélgettek a meghívott vendégeikkel. Volt idő felfrissülni is. A vacsora előtt megkértem Krisztiánékat fáradjanak ki a teremből. Elindítottunk egy zenét mire ők egy nagy ovációra léptek be a terembe. Mindenki felállva tapsolt, fütyült nekik. A leves után játszottunk egy házaspárbajt, majd a főétellel folytatódott az étkezés.

Esküvő DJ

Én voltam az est esküvő DJ -je is. Vacsora végén pultom mögött álltam és megkértem a násznépet, hogy alkossanak egy nagy kört. Szilviék a kör közepén állva eltáncolták nyitótáncukat, majd megkértem a kedves vendégeket, hogy ők is csatlakozzanak hozzájuk egy lassú tánc erejéig. A táncparkett azonnal megtelt. Kivétel nélkül mindenki elkezdett táncolni. Ezzel elindult az esti party amit már nagyon vártak. A hagyomány szerint tortáztunk is, majd következett a menyecsketánc. A buli végül 2 óráig tartott, mert akkor volt záróra.