Esküvői DJ Baskó

Esküvői DJ Baskó 01
Esküvői DJ Baskó 02
Esküvői DJ Baskó 03
Esküvői DJ Baskó 04
Esküvői DJ Baskó 05
Esküvői DJ Baskó 06
Esküvői DJ Baskó 07
Esküvői DJ Baskó 08
Esküvői DJ Baskó 09
Esküvői DJ Baskó 10
Esküvői DJ Baskó 11
Esküvői DJ Baskó 12
Esküvői DJ Baskó 13
Esküvői DJ Baskó 14
Esküvői DJ Baskó 15
Esküvői DJ Baskó 16
Esküvői DJ Baskó 17
Esküvői DJ Baskó 18
Esküvői DJ Baskó 19
Esküvői DJ Baskó 20
Esküvői DJ Baskó 21
Esküvői DJ Baskó 22
Esküvői DJ Baskó 23
Esküvői DJ Baskó 24
Esküvői DJ Baskó 25
Esküvői DJ Baskó 26
Esküvői DJ Baskó 27
Esküvői DJ Baskó 28
Esküvői DJ Baskó 29
Esküvői DJ Baskó 30
Esküvői DJ Baskó 31
Esküvői DJ Baskó 32
Esküvői DJ Baskó 33
Esküvői DJ Baskó 34
Esküvői DJ Baskó 35
Esküvői DJ Baskó 36
Esküvői DJ Baskó 37
Esküvői DJ Baskó 38
Esküvői DJ Baskó 39
Esküvői DJ Baskó 40
Esküvői DJ Baskó 41
Esküvői DJ Baskó 42
Esküvői DJ Baskó 43

Esküvői DJ Baskó

Esküvői DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, party videó, Baskó, Kőröshegyi fogadó

Baskó településről még nem hallottunk, viszont mikor megnéztük az útvonaltervezőt tudtuk, hogy hajnalban kell útra kelnünk, mert az ország másik végében fekszik, tőlünk mintegy 320 km-re. Így autónkat már előző este felpakoltunk, hogy néhány órás alvás után útra tudjunk kelni.

Az út 3 és fél óra lett volna, ha a Köröshegyi Fogadóhoz vezető út nem olyan lett volna amilyen. 20 km-t kátyúkkal övezett hol beton, hol föld úton tettünk meg kb. 20 km/h sebeséggel, így utunk 1 órával tovább tartott. Azt hittük sosem érünk oda. És el sem tudtuk képzelni, hogy egy ilyen helyen lesz majd bármi is, mintha csak egy erdei kiránduláson vettünk volna rész, autónkkal megtéve a túraútvonalat. Végül mikor odaértünk és megláttuk egy tisztáson ezt a fogadót mi is meglepődtünk. Gyönyörű helyen fekszik.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Gyorsan bepakoltunk az autóból és már szereltünk is, hogy mire a vendégek megérkeznek elkészüljünk mindennel. Mivel party videót is kértek, így a kipakolás után a helyszínről készítettünk néhány kreatív felvételt majdani filmjükhöz. Szerencse, hogy napsütéses augusztusi idő volt. Mikor a vendégek megérkeztek, én mint ceremóniamester köszöntöttem őket és a fogadó teraszára a már előkészített székekhez invitáltam őket. Itt kezdődött el a polgári szertartás.

A szertartás után csokordobás, majd pedig a tányértörés következett már a  naplementében. Nagyon lehűlt a levegő, így ezután mindenki az étterembe indult, hogy elfoglalják helyüket a vacsorához. A bevonulásukat követően feltálalták a leveseket majd jött a házaspárbaj játék. Ezután a második főételt hozták ki, és mikor mindenki befejezte a vacsorát, Ági és Laci előadta megtanult koreográfiájú nyitótáncát. Még át is öltöztek hozzá, nagyon helyesen néztek ki és ügyesek voltak.

Esküvői DJ szolgáltatásommal is éltek, így a vacsorát követően én már pultom mögött kevertem a zenéket mind az ifjú pár mind a vendégeik számára. Fantasztikus társaság volt, party videójukban látható a fergeteges hangulat amely sokáig kitartott. Mi reggel tudtunk elkezdeni összepakolni, és még előttünk állt immáron tudva egy 5 órás hazaút.