Esküvői DJ Aszód

Esküvői DJ Aszód 01
Esküvői DJ Aszód 02
Esküvői DJ Aszód 03
Esküvői DJ Aszód 04
Esküvői DJ Aszód 05
Esküvői DJ Aszód 06
Esküvői DJ Aszód 07
Esküvői DJ Aszód 08
Esküvői DJ Aszód 09
Esküvői DJ Aszód 10
Esküvői DJ Aszód 11
Esküvői DJ Aszód 12
Esküvői DJ Aszód 13
Esküvői DJ Aszód 14
Esküvői DJ Aszód 15
Esküvői DJ Aszód 16
Esküvői DJ Aszód 17
Esküvői DJ Aszód 18
Esküvői DJ Aszód 19
Esküvői DJ Aszód 20
Esküvői DJ Aszód 21
Esküvői DJ Aszód 22
Esküvői DJ Aszód 23
Esküvői DJ Aszód 24
Esküvői DJ Aszód 25
Esküvői DJ Aszód 26
Esküvői DJ Aszód 27
Esküvői DJ Aszód 28
Esküvői DJ Aszód 29
Esküvői DJ Aszód 30
Esküvői DJ Aszód 31
Esküvői DJ Aszód 32
Esküvői DJ Aszód 33
Esküvői DJ Aszód 34
Esküvői DJ Aszód 35
Esküvői DJ Aszód 36
Esküvői DJ Aszód 37
Esküvői DJ Aszód 38
Esküvői DJ Aszód 39
Esküvői DJ Aszód 40
Esküvői DJ Aszód 41
Esküvői DJ Aszód 42

Esküvői DJ Aszód

Egy szép tavaszi napon egy újabb esküvőre indultunk. Esküvői DJ Aszód ra kértek fel. Az aszódi református gimnáziumban tervezte a pár partyjukat. Kíváncsiak voltunk, hogy milyen is lesz ez a hely. Mikor odaértünk az állunk is leesett. Egy hatalmas, csodálatos épületet láttunk. Nem is gondoltuk, hogy ilyen iskolák is léteznek Magyarországon. Kívülről és belülről is különleges az építmény. A portás bácsi már várt minket, és útba igazított, mit hol találunk, illetve, hogy hová pakolhatjuk technikánkat.

A fiatalok mikor megkerestek és felkértek, hogy legyek én az esküvői dj és ceremóniamesterük, örömmel vállaltam. Aszódon jártunk már több ízben is, viszont ezen a helyen még nem voltunk. Bőven volt helyünk, egy színpadon állíthattuk fel dj pultom. Ez előtt volt a tánctér, melyen kényelmesen elfértek a táncoló vendégek, akik szép számmal részt vettek az esküvőn. Hangulatvilágításunkat körbe helyeztük el a teremben, melynek színes fényei jól láthatók party fotósunk által készített fotóinkon.

Az ifjú ara és férje, továbbá az egész vendégsereg késő délután érkezett meg a gimnáziumhoz. Itt, mint ceremóniamester fogadtam őket. A bejárat előtt megtörtént a csokordobás és a fotós elkészítette a közös csoportképet és a kiscsoportos képeket is. Ezek után mindenki a nagyterembe indult és megkereste a helyét a körasztaloknál. Körülbelül egy óra beszélgetés után következett a show bevonulás. A pár megköszönte vendégeiknek, hogy megtisztelték őket azzal, hogy részt vesznek esküvőjükön. Én pedig bemutatkoztam mint esküvői DJ és ceremóniamester.

A vacsora elkezdődött, majd a leves után rögtön játszottunk egyet, melyet mind a pár, mind a vendégek jó hangulattal fogadtak. Majd a második fogásokkal folytatódott az este. Mikor már mindenki jól lakott, a fiatalok eltáncolták nyitótáncukat. Ezt követően megkértem a vendégeiket, hogy csatlakozzanak hozzájuk, így mindenki felállt az asztaloktól és kivétel nélkül táncolni kezdtek. És elindulhatott az esti party. A táncot a torta és még egy játék szakította meg. Majd folytatódott tovább hajnalig.

Esküvői DJ és Ceremóniamester, hangulatvilágítás, robotlámpák, party fotó, esküvői játékok, Aszód Református Gimnázium