Esküvő DJ Sukoró

Esküvő DJ Sukoró 01
Esküvő DJ Sukoró 02
Esküvő DJ Sukoró 03
Esküvő DJ Sukoró 04
Esküvő DJ Sukoró 05
Esküvő DJ Sukoró 06
Esküvő DJ Sukoró 07
Esküvő DJ Sukoró 08
Esküvő DJ Sukoró 09
Esküvő DJ Sukoró 10
Esküvő DJ Sukoró 11
Esküvő DJ Sukoró 12
Esküvő DJ Sukoró 13
Esküvő DJ Sukoró 14
Esküvő DJ Sukoró 15
Esküvő DJ Sukoró 16
Esküvő DJ Sukoró 17
Esküvő DJ Sukoró 18
Esküvő DJ Sukoró 19
Esküvő DJ Sukoró 20
Esküvő DJ Sukoró 21
Esküvő DJ Sukoró 22
Esküvő DJ Sukoró 23
Esküvő DJ Sukoró 24
Esküvő DJ Sukoró 25
Esküvő DJ Sukoró 26
Esküvő DJ Sukoró 27
Esküvő DJ Sukoró 28
Esküvő DJ Sukoró 29
Esküvő DJ Sukoró 30
Esküvő DJ Sukoró 31
Esküvő DJ Sukoró 32
Esküvő DJ Sukoró 33
Esküvő DJ Sukoró 34
Esküvő DJ Sukoró 35
Esküvő DJ Sukoró 36
Esküvő DJ Sukoró 37
Esküvő DJ Sukoró 38
Esküvő DJ Sukoró 39
Esküvő DJ Sukoró 40

Esküvő DJ Sukoró

Esküvőre DJ, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, cinematográfia, Sukoró, Gémeskút

Nyár derekán ismét a sukorói Gémeskút vendéglőbe készültünk, mert esküvő DJ Sukoró, továbbá mint cinematográfus is engem kértek fel Daniék esküvőjük lebonyolításához és megörökítéséhez. Reggel az étterembe a jól megszokott módon helyeztük ki hangulatvilágításunkat és dj pultomat robotlámpáinkkal együtt. Sokszor jártunk már itt, így gyorsan végeztük a kipakolással.

Ezután, mint cinematográfus Andi smink és fodrász jeleneteit vehettem fel, egy sukorói lovarda udvarán. Gyönyörű idő volt, tűzött a nap, Andi pedig csak egyre szépült. A környezet vidékies hangulatát is belecsempésztem filmjükbe. Dani öltözködését muszály volt egy másik napon rögzíteni, mivel egy budapesti szállodát választott a jelenetek felvételére. Ennek azért is örültem, mert napjukba ez így már nem fért volna bele, viszont így volt időnk és Dani is kényelmesen, ráérősen készülődhetett.

Nagy napjukon Andi előkészületeinek felvétele után, Dani is megérkezett a lovardához, és elindultunk Székesfehérvárra a hiemer házban tartandó polgári szertartásra. A vendégek már várták őket és nem sokkal később az anyakönyvvezető összeadta őket. Ezután az ifjú házasok és a násznép a Prohászka templomba indult útnak. Természetesen mind a polgári mind a templomi szertartást is megörökítettem. A templomból kiérve Daniékra rizseső várt, majd jó pár fehér galambot engedtek szabadjára és végül Andi eldobta a szingli lányoknak menyasszonyi csokrát.

A templomi szertartás után, mindenki autóba ült és elindultunk Sukoróra a Gémeskút vendéglőbe. A vendégsereg már igen éhesen érkezett, így hamarosan következhetett a vacsora. Ezalatt én már mint esküvői DJ halk aláfestő zenét indítottam el. A vacsora után egy kis játék következett, majd indulhatott az estét megkezdő nyitótánc, majd pedig a várva várt party. Sok volt a fiatal az esküvőjükön, és igen hamar jó hangulat lett a tánctéren. Többféle zenei stílust kevertem ami a közönségnek is tetszett, látva, hogy mennyien táncolnak. Sok jó party fotó készült, volt rá idő, hiszen a buli eltartott hajnali 5 óráig.

Esküvőre DJ, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, cinematográfia, Sukoró, Gémeskút